Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Az étteremben az ételt mindig...

Az étteremben az ételt mindig meg birjátok enni az egészet? Miért más mint a házi koszt?

Figyelt kérdés
Én soha nem bírom megenni, pár falat és már eltelit. De érdekes a házi koszt az le csúszik bármennyit szedek itthon. ez miért van mi az oka? Más se szereti az éttermi ételeket? Ma egy buszpályaudvar emeletén ettem girost de nem lehetett megenni ott is ezt történt. Mit tesznek bele ami ennyire teliti a gyomrot. A húst meg a krumplit alig bírtam megenni belőle de mondom magamnak legalább ezt ki eszem mert kifizettem. Ami maradt a tányéron az a zöldség része lelki furdalásom is lett hogy ott maradt mert Afrikában meg éheznek. De ha meg akartam volna enni biztos be hányok. 1700 ba került ráadásul. Na mindegy mi ennek az oka ti meg birtok enni mindent ha esztek ilyen helyen? Amúgy én megfogadtam ilyen helyen már nem eszek többet. Nem volt élet a kajàban szàraz is volt alig csúszott. De legalább éhes nem voltam egész nap.

2022. ápr. 30. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Sok helyen zsírosabban főznek, mint házilag, ezért lehet kiadósabb. Nekem nagyon ritkán van, hogy nem tudom megenni, akkor is csak egy kevés marad. Pedig ötvenpár kilós lány vagyok. Egy nagyobb adag után később vagyok éhes, vagy könnyebb vacsorát eszek, de ennyi. Pár falattól utoljára totyogós koromban laktam jól...
2022. ápr. 30. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem "tesznek bele" semmit. Egyszerűen nem ezekhez vagy szokva. Az otthoni ízekhez vagy szokva évtizedek óta. Amúgy mindig meg tudom enni, igen (vagyis a covid óta nem ettem idegen helyen, de korábban igen), pedig itthon nagyon kis adagokat eszem.
2022. ápr. 30. 16:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen igazad lehet. Én egy 100 kg os férfi vagyok fogyni kell meg edzeni. De esküszöm nem bírom megenni ezeket. De itthon meg bármit. Amit anyám csinál. Nagyon sajnálom ha nem bírom megenni mert nem szeretek pocsékolni.
2022. ápr. 30. 16:43
 4/6 A kérdező kommentje:
1 nek is igaza van. Meg úszik néha az olajban a kaja.
2022. ápr. 30. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Én meg úgy vagyok, hogy az otthonitól is és az éttermitől is jóllakom, de az otthonival órákra, az éttermitől meg egy óra múlva nyitogatom otthon a hűtőt.

Nem vagyunk egyformák.🙂

2022. ápr. 30. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán járok étterembe, de nem lehet, hogy a fűszerezés más?
2022. máj. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!