A kinai ettermekben lehet kapni cukkinis csirkes repas hust hogy kell elkesziteni?
Figyelt kérdés
Probalkoztam sokat de soha nem olyan “fenyes” a hus meg az egesz szavtja de izre se az igazi es receptet nem talalok rola sehol … valaki tudja hogy kell elkesziteni ?2022. márc. 14. 17:11
1/2 anonim válasza:
kérdezd meg az eladót!
szójaszósz kell hozzá, fokhagyma, gyömbér, hagyma...
Étkezési keményítővel tudod besűríteni a szószt.
2/2 anonim válasza:
A legtöbb ilyen jellegü ételnél elöször a húst röivd ideig kifejezetten forrón sütik, félreteszi,k, a vokban a zöldségféléket (meg a füszereket, ízesítöket) szintén átsütik - max 5-10 percig -, utána szójamártással felengedik, visszateszik a húsokat és keményítövel enyhén besürítik.
Ha "magyarosan", lassan párolod, netán elöfözöd a hozzávalókat, akkor nem is érdemes próbálkozni, abból sosem lesz még csak hasonló sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!