Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi történik, ha valaki az...

Mi történik, ha valaki az étteremben evés után jön rá, hogy nincs nála elég pénz?

Figyelt kérdés

Valakivel előfordult már mint vendég vagy esetleg felszolgálóként volt ilyen vendéged?

Mi ilyenkor a szokás? van valami protokol? Mondhatja a vendég hogy hazamegy pénzért de lehet nem megy vissza fizetni.

2022. febr. 28. 01:17
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
100%

Nekem benzinkúton jött össze :) kb 5eFt. Szerencsére otthon. Félre kellett állnom és hazamentem pénzért.

Iratokat elkérhet bárki, de nem vagyok köteles mindenkinek megmutatni csak illetékes hatóságnak. GDPR óta meg alá kell íratni beleegyező nyilatkozatot, ha le akarják másolni akárhol is. A svájci áutalásos játék teljesen szokványos más iparágban, sőt ha a saját hibájukból nem működött akkor meg főleg alap, sőt ajcsi kávét is adhatnának az átutalás kompenzálásáért. Üzletpolitikai hozzáállás kérdése az egész. Sok vendéget meg lehet így nyerni, tartani még egy ilyen malőrrel is.

2022. márc. 1. 13:11
 32/32 anonim ***** válasza:
89%
Ez azt is érinthette, akinek SBER Bankos kártyája volt.
2022. márc. 11. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!