A Theo Papa konyhája tényleg olyan rossz lett, mint mondják?
Figyelt kérdés
Pár éve nagyon sokat rendeltem onnan, főleg főzeléket, levest, desszertet. Ismét szeretnék rendelni, de nagyon lent vannak a legújabb Google értékelései. Sokat kell várni (az mondjuk nekem nem probléma) és a kaja is szar.
Tényleg így van? Rendelt onnan valaki mostanában?
2022. febr. 21. 12:46
1/1 anonim válasza:
Szerintem rengeteget romlott a minőségük.
Én hosszú idő óta kb 1 hete rendeltem tőlük. 40 perc volt mire kihozták, ez részemről elfogadhatatlan. Ezen kívül jéghideg volt és hát akárhogy próbáltam keresni az általam rendelt pizza feltéteit a megérkezetten, nem találtam...
Volt rajta egy tejfölös szósz, amin ilyen égett kis darabok voltak, illetve és ház az íze és rettenet volt Fél éve én még rendeltem tőlük, akkor oké volt minden, de most szörnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!