Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha házhoz rendelés esetén...

Ha házhoz rendelés esetén rossz ételt hoznak ki, szólok és küldenek újat, akkor a rosszul kiküldöttel mi a teendő?

Figyelt kérdés

Pl. egyszer rendeltünk egy pizzát. 1,5 óra várakozás után totál más feltételekkel jött meg a pizza. Újabb 2 óra után megjött a jó pizza. A hibáshoz nem mertünk nyúlni, a futár kezébe nyomtuk, ő se tudta mit kellene kezdenie vele.

Nemrég rendeltünk 2 marhahúslevest és elfelejtettek mindkettőbe húst rakni. Telefonon elmondtam, hogy mi a gond, gyorsan belemondta, hogy küld másikat és rám csapta a telefont. Ez a futár se tudta, hogy mit kellene a régiekkel kezdeni. (Persze itt direkt időben rendeltem meg és mire megjött a jó leves már rég a délutáni műszakomban voltam ebéd nélkül :/ )

Van valamilyen íratlan szabály, hogy ilyenkor a régit tartsa meg a vevő?

Félek, hogy csak kivágják a kukába, mert a hideg pizzával nem tudnak mit kezdeni, a valakinél járt levest meg csak nem küldik ki újra vagy öntik vissza a fazékba.

2021. aug. 26. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
98%
Hát ezeket szerintem kidobják, ha visszaadod. Nyilván másnak már nem viszik ki.
2021. aug. 26. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Hat...vissza nem viheti, mert ki tudja, mit visz be a konyhara így...
2021. aug. 26. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Vissza szokták kérni a futárok (hogy mit csinálnak vele, azt nem tudom). Gondolom így próbálják meg kiszűrni a visszaéléseket, hogy megeszi az ember amit kivisznek neki aztán panaszkodik hogy nem jót kapott és küldjenek még egyet.
2021. aug. 26. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Policy függő. Vagy visszaviszik és megy a konténerbe vagy a futárnak odaadják, ha kell neki. Van olyan is, akik nem foglalkoznak vele, mert belefér... Végülis ugyanaz, mint amikor étteremben visszaküldik a feltálalt ételt.
2021. okt. 21. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!