Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Már mindegyik McDonalds-ban...

Már mindegyik McDonalds-ban ez az érintőképernyős-monitoros rendelés van? Régóta nem voltam egyben sem.

Figyelt kérdés
Értem én, hogy gyorsétterem, akinek nem tetszik az menjen "rendesbe", de nekem nem tetszik, hogy gyakorlatilag megszűnik a személyes kontakt, csak aki eléd teszi a kaját azzal beszélhetsz, a következő lépés az lesz, hogy az se lesz. Van még ahol rendes kiszolgálás van? Ahol beszélhetsz valakivel?

2021. júl. 30. 07:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Vigyél magaddal valakit és beszélgess azzal.
2021. júl. 30. 07:53
 2/21 anonim ***** válasza:
93%

Nekem az nem tetszik, hogy masok utan tapogathatom, foleg most.

(Nem az h nem tudom fertotleniteni kezem, hanem h ezert megint kell azt is..)

2021. júl. 30. 08:18
 3/21 anonim ***** válasza:
18%
Én nem ettem még soha Mcdonaldsban. Egyszer akartam,de mikor megláttam ezt a panelt vagy mit, ki is jöttem.Fogalmam nincs mit kell vele csinálni,meg mit kell nyomogatni rajta.
2021. júl. 30. 08:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

amíg valaki nem kezdi el, nem is fogja tudni

ezek hülyebiztosra vannak tervezve + ott van valaki, aki segít is

de örülök, hogy van, aki így áll hozzá,ezért van alig sor az ilyen kasszáknál is

2021. júl. 30. 08:27
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

10 éves gyerek pillanatok alatt összeszedi, ami kell. Nekem is fura volt, de tényleg " hülyebiztosra" van tervezve.:)

Van kassza is, ha valaki azt választja.

2021. júl. 30. 08:32
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

#3 hát mivel olvasni tudsz, onnantól nem nehéz :D Munkaszerződést sem írsz alá, mert nem tudod mi van benne, pedig ott van a papír előtted?

Ettől függetlenül nem vesztettél semmit, hogy nem ettél ott.

2021. júl. 30. 08:34
 7/21 anonim ***** válasza:
27%
6.Persze tudok olvasni,nem azzal van a gond.Hanem mire megtanulom,hogy hogyan kell rendelni erről a gépről,addigra ott állnak mögöttem tízen.Mást meg nem akarok feltartani.De valóban nem veszítettem semmit,mikor ezer forint egy szendvics.Inkább vettem egy sült hekket ennyiből.Jobban jártam.
2021. júl. 30. 08:44
 8/21 anonim ***** válasza:
61%

a hekk legalább nagyon laktató is.

de van ott valaki, aki segít betanulni, nyugi..

fúú, én pont a héten szórakoztam el, mert közben telefonáltam is, mit akar a másik, meg milyen poharat, meg én is elagyaltam, hogy mit is ennék, meg nekem ki is kell venne cuccot belőle, ellenőrzöm is, egy pillanatig jajjgattam, hogy jujj itt áll egy nő, de aztán ahhoz ment, aki hamarabb végzett

2021. júl. 30. 08:56
 9/21 anonim ***** válasza:
92%
Nyíregyházi mekiben úgy tudom még kassza van, McDrive-ban pedig ilyen kis mikrofon, és egy embernek adod le a rendelésed. De nem sűrűn járok oda, lehet azóta változott
2021. júl. 30. 09:00
 10/21 anonim ***** válasza:
93%
Ahol van érintőképernyő, ott is üzemel (még) kassza, szóval oda lehet menni és rendelni. Már csak azért is, mert a képernyőnél csak kártyával lehet fizetni és azért még eléggé jelentős szerepe van a készpénznek, az online pénztárgépek adatai alapján a vásárlások 70%-a kápés. Még nem most és nem is a következő évtizedben jutunk el odáig, hogy nem éri meg elfogadni kápét.
2021. júl. 30. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!