Mennyit vártok, hogy megérkezzen a rendelés, mielőtt felhívjátok az éttermet?
Figyelt kérdés
Mennyi várakozási idő után érdeklődtök a rendelés felől ha nem érkezik meg? 1 óra, 2 óra, vagy több? Vagy hagyjátok inkább, ha még nem fizettétek ki előre?2021. jún. 18. 13:57
1/7 anonim válasza:
Attól függ, mennyit ígérnek szállítási időre.
Ha egy órát ígérnek, akkor másfél óra után már kezdek aggódni, várok még egy kicsit, és úgy telefonálok.
Átlagosan az ígért idő +35-40 perc, attól függ, mennyire volt sürgős.
2/7 anonim válasza:
Mivel a Wolton és a Bolt Foodon is látod merre jár a futár, így ez a probléma már nem létezik számomra. Netpincért meg használjon, akinek két anyja van.
3/7 anonim válasza:
2, A legtöbb helyen Netpincérnél is látszik, merre jár, ellenben a jó fej vendég az étteremtől rendel (ahol lehet), hogy közvetlenül támogassa őket. ;)
4/7 anonim válasza:
Ne surgesd a futart, mert elesik :)))
Osszefutottam a lepcsohazban egy kajafutarral, aki csetlett-botlott :) Annyira porgott, hogy elejtette a kajat, a doboz kinyilt es valami teszta szetcsattant a foldon. Ram nezett zavarodott fejjel es csak annyit mondott "upsz, mos mi lesz?" ... csak megvontam a vallam es azt valaszoltam "ne aggodj, en nem lattam semmit:)" - erre visszasoporte a tesztat a dobozba es mar vitte is a rendelest hazhoz :))))
5/7 anonim válasza:
Szerencsére nem tudom megmondani, életemben nem kellett még telefonálnom ilyen dolog miatt, plusz mostanában a legtöbb rendelésnél látom, hogy hol jár a futár. Egyébként én azt vettem észre, hogy késés esetén jóval előbb felhív engem az étterem, minthogy "aggódni" kezdenék.
6/7 anonim válasza:
Nekem ugyanaz a tapasztalatom, mint #5-nek.
7/7 anonim válasza:
Ha rendelés után 3 órával kihült kaját kapok, akkor nagyon le szoktam szidni a futárt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!