3370 Ft-os rendelésre mennyi borravalót kell adni a pizzafutárnak?
Én a számomra kedves futároknak szoktam adni.
Viszont: A GLS futárok miatt már nagyon figyelem azt, hogy ki az, aki kerekít az általam kifizetett csomagnál. Mondjuk fizetnék 3370 forintot és 3500-ból ad vissza. Na annak sosem adok, mert az nem tisztességes és kiszolgálja magát. Viszont ha kedves futár van és pont annyit készítettem elő vagy ő pontosan ad vissza, akkor inkább benyúlok még a zsebembe és adok valamennyi borravalót. Sosem számolgatom. Van, hogy 200 forint, de van, hogy csak 30-at hagyok náluk.
3500 ft-ot adj neki, és kész. Maximum 300 forintot adok, de azt ritkán, általában 200 vagy 100 ft.
Egyszer egy majdnem 700.000 ft rendelésnél is csak egy ezrest adtam pluszba.
A múltkori 300.000 forintos rendelésnél semmit sem adtam (mert kifizettem online)...
Egyébként tök jó lenne, ha betiltanák a borravalót. Az orvosoknál is betiltották már.
Mészáros Lőrinc sem kap borravalót, amikor megnyer egy pályázatot. Akkor nekem miért kéne adnom a futárnak borravalót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!