Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nektek volt kellemetlen vagy...

Nektek volt kellemetlen vagy gáz élményetek futárral?

Figyelt kérdés
Engem tegnap este látott meg a pizzafutár anyaszült meztelenül. Azt hittem, a barátom jött meg, kiszóltam neki, hogy gyere be, ne ácsorogj kint, nyitva van az ajtó, ő meg benyitott. Nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen...:)) Meséljetek!

2019. nov. 26. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Több mint két évig voltam futár! :) Láttam a saját korosztályom beli lányokat, hölgyeket. És idősebb, akár anyám korabeli nőket is meztelenül. Egyszer volt olyan is, hogy már 10 perce ott álltam a ház előtt, éppen indultam volna, mikor nyílt a ház ajtó és ki intett a hölgyike. Egy nagy (valahol családi pizzának hívják, máshol Maxinak, nálunk utóbbi volt) pizzát vittem. Ki jött csurom vizesen, törölközőbe (nyáron volt, már épp kezdett sötétedni. Vidéki cím volt, falu.), és el ejtette a pénztárcát a földre. Lehajolt és fel, és le csúszott róla a törölköző. Lehet hogy direkt, de az is lehet hogy véletlen. :D Zavarban volt, de csak kellemesen megdícsértem, és ennyi. :D Mondtam neki siess be, nehogy megfázz.

Huszonéves volt még, azért közel sem a harminchoz, olyan 25 körül. Én voltam akkor 20 :D

Mondtam neki, ne izgulj, nem láttam újdonságot, csak szebbet. :D Meg mosolyogtuk mind a ketten. Tudni kell kezelni a helyzeteket, és kész. :) Nem olyan nagy WTF ez a dolog, csak hát nyilván kellemetlen, mind a két fél részéről, nemtől függetlenül. :) Sajnos férfihoz is volt már szerencsém, képzeld el, hogy látod ahogy az udvaron ott áll neked háttal, éppen oda szólnál hogy jónapot hoztam a kaját, erre meglátod a csupasz fenekét. :DD Na akkor én mit mondjak? :D

22/F

2019. nov. 26. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem futárral, kéményt jöttek ellenőrizni úgy, hogy hozzánk nem szoktak, szóval nem számitottam rá. Kádban pancsoltam épp, többedik kopogást hallottam meg, már értesítőt tuszkolta az ajtórésbe. A törcsim rövid, szóval egy hosszabb pólót kaptam magamra pucéran (az volt legfölül a szennyesben), hogy kinézzek az ablakon (az ajtón van ilyen kisablak mint régen falun), hogy egy pillanat, ne menjen el, csak felöltözök és jöhet.

A srác nagyon... flörtölős volt, ha szabad így fogalmazni :D, utólag esett le, hogy az ablaknak alacsonyabban van a széle, mint gondoltam, szóval hiába a hosszú póló, azt premierben látta, hogy bugyi az nincs rajtam... életemben nem égtem ekkoràt... 🙈

2019. nov. 26. 12:40
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Akkor ez sem egy rossz szakma. :D Még lehet elmegyek a katasztrófavédelemhez és/vagy a kéményseprőkhöz! :DDD
2019. nov. 26. 12:45
 4/11 A kérdező kommentje:

Kicsit megnyugodtam. :)))

Ő próbálta viccel elütni a dolgot, de én annyira zavarban voltam, hogy képtelen voltam értékelni. :)

2019. nov. 26. 12:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincsen ebből! :) :D Érthető. Én férfi létemre is zavarban lennék, főleg ha egy velem egykorú lány hozná a pizzámat, és meglátna meztelenül. (Mondjuk lehet neki kellemetlenebb lenne. :D És nem, nem úgy, nem egoizmus meg stb mielőtt jönnének a kommentek :P :D) Volt egy velem egykorú lány is futár mikor én is pizzáztam. Volt hogy Ő is kicsit zavartan jött vissza, látott Ő is dolgokat és mesélt nekünk! :D

Szóval tényleg, no para. Ne legyen ilyen legközelebb, de ha mégis, próbáld meg nem zavartatni magad. :) Új dolgot tényleg nem fog senki látni. :D

Egyébként mi ebből a tanulság? xD Addig a fél óráig, óráig, másfél óráig sehova semmit nem csinálni amíg a pizza/kaja nincs a kézben! :D

2019. nov. 26. 12:49
 6/11 A kérdező kommentje:

Ezután tuti figyelni fogok. :)))

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!

2019. nov. 26. 12:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem szokásom kamuzni, sem itt, sem máshol. Pazarold másra a drága idődet.
2019. nov. 26. 13:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazad van, a te viselkedésed sokkal érettwbb.
2019. nov. 26. 14:03
 9/11 A kérdező kommentje:
*érettebb
2019. nov. 26. 14:04
 10/11 anonim ***** válasza:
92%

Én úgy jártam, hogy a volt barátommal voltam nálunk és én a 4.-en lakom. Mindig ruha nélkül vagyok ezért most is csak egy köntösben mentem ki, mire szólt a futár, hogy le kellene mennem a pizzáért. Természetesen mikor le értem pont akkor állt velem szemben egy nagy család. Égett a fejem rendesen. Mikor beszálltak a liftbe amíg mentem ki a futárhoz annyit hallottam, hogy az egyikük megszólal: "lehet nekem is ezentúl többet kellene köntösben járnom".

Halál ciki volt :D

2019. nov. 26. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!