Nektek volt kellemetlen vagy gáz élményetek futárral?
Figyelt kérdés
Engem tegnap este látott meg a pizzafutár anyaszült meztelenül. Azt hittem, a barátom jött meg, kiszóltam neki, hogy gyere be, ne ácsorogj kint, nyitva van az ajtó, ő meg benyitott. Nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen...:)) Meséljetek!2019. nov. 26. 12:11
11/11 anonim válasza:
Hát panelbe számtalanszor vittem. Egy nap többször is jártam a 3.-ik 4.-ik emeleteket. :D Köntösbe nem jöttek le a lányok. :'( Bár nyitottak ajtót úgy! :D Én mindig csak mosolyogtam. Volt mondjuk nálam is olyan, hogy lehívtam a vendéget, mert rossz volt a kocsi. Mondjuk az önindító, szórakozott a generátor/akksi és le-le állogatott menet közben vagy álló helyzetben. Ha olyan volt a környék, nem vittek fel, csak max a földszintre. Sajnos voltak/vannak getto részek szinte mindenhol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!