Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Netpincér a rendelés végösszeg...

Netpincér a rendelés végösszeget hogy számolja?

Figyelt kérdés
Több étteremnél előfordult, hogy rendelni akartam, mert épp ingyenes kiszállítás volt onnét. Ilyenkor tudom, hogy biztos van minimum rendelés érték. Az egyik helyen a netpincér alkalmazás azt írta, hogy 1800 ft a minimum rendelési érték és úgy állítottam össze a kosarat, hogy még egy kicsit meg is haladta a minimum értéket. Viszont amikor tovább mentem volna a fizetéshez feljött egy üzenet, hogy még pl 400 ft hiányzik az 1800 ft-hoz pedig már meghaladta a kosár tartalma az 1800-at, a végösszegnél meg 2300 Ft-ot írt miközben nem annyi volt a kosár tartalmának összege, hanem annál kevesebb. Nem értem, miért nem bírtam ebben az esetben rendelni.

2021. júl. 6. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Az ingyenes szállítás biztos, hogy a Te lakóhelyedre is érvényes? Apró betűs részbe szokták írni a kivételeket.

Ezenfelül valahol beleszámolják a végösszegbe a borravalót, csomagolásért is elkérnek 250-400 Ft-ot.

2021. júl. 6. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
89%

Ha korábban kosárba pakoltál kaját, majd mégse rendelted meg, de nem törölted, akkor bebugol, ebbe már én is belefutottam.

Egyszer belepakoltam egy étteremből a kaját, belőttem a borravalót is, majd fizetésnél meggondoltam magam, annyiban hagytam a rendelést.

Na, onnantól a borravaló bebugolt, bármit akartam rendelni (de napokig!), mindig annyival többet írt végösszegnek, de úgy, hogy nem volt a listán.

Szóval pl 1600 ftos + 500 ft-os tételek mellé odaírta végösszegnek, hogy 2400.

Tök véletlen volt, hogy rájöttem az okára, nem jelzett semmit sehol.

Próbálkozz másik böngészőből, ha nálad is hasonló beakadás a gond, az meg fogja oldani.

2021. júl. 7. 00:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Na ez elképzelhető, mert a rendelés közben kiléptem az alkalmazásból és később léptem vissza, aztán töröltem a kosár tartalmát és máshonnét akartam rendelni.
2021. júl. 7. 09:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!