Ha rossz tapasztalatotok van egy hamburgeres, gyrososnál, próbálkoztok egy idő után hogy javult-e valamit, vagy végleg kerülitek utána?
Attól függ, mi az a rossz tapasztalat.
Ha bunkó volt a kiszolgáló, de az étel ízlett, akkor visszamegyek többször is. Elvégre lehet csak rossz napja volt, eleve lehet másvalaki lesz ott a következő alkalommal, és a lényeg amúgy is a kaja volt.
Vagy mittudomén, hagyma nélküli burgert kértem, de hagymásat adtak, ez nyilván egy figyelmetlenség volt, ettől még visszamegyek máskor is.
De ha pl nem ízlik a húspogácsájuk, akkor nem fogok abban reménykedni hogy majd valamivel később hátha újfajta recept szerint készítik már, és hátha mostmár ízleni fog.
Nálunk van egy ilyen mini büfé, brutál pörgős helyen, útba is esik, "ettem" már ott kritikán aluli gyrost. Tulajdonképpen 2 harapás után kidobtam, ezért nem nevezhető evésnek.
De mivel útba esik, és gyorsak, egy idő után adtam nekik még egy esélyt, gondoltam, hátha...
Hát kiderült, hogy azóta már a 3. üzemeltetője van a kis butykának, akiket én ismertem, már réges régen elkotródtak.
Óriási kellemes meglepetés volt, minden tekintetben kifogástalan volt minden. Kaja, kiegészítők, kiszolgálás, gyorsaság, ár...
Azóta összeismerkedtem velük, tudom a bolt számát, és egy nagyobb elviteles rendelésnél odaszólok pár órával hamarabb, hogy mit szeretnék vinni, mikor. Szóval törzsvendég lettem. :)
Milyen rossz tapasztalat? Ha valami emberi hibáról van szó (rosszul adtak vissza, bunkó volt az eladó, elfogyott amit kértem, valami kis hiba csúszott a rendelésembe - hagymával/hagyma nélkül kértem de nem kaptam/kaptam hagymát, házhozszállítás esetén lassan értek ki) akkor kapnak második, esetleg harmadik esélyt is. Mindenkinek van rossz napja, minden munkahelyen előfordul hogy túlterheltek, kevés a dolgozó, káosz van.
Ha simán csak nem ízlett a kaja, esetleg gyomorrontást kaptam tőle, koszos volt a hely vagy átvertek, akkor kerülöm a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!