Miért van az, hogyha egy étteremben főznek valamit ami sós lett/bármilyen egyéb módon rossz lett, akkor ugyanúgy kiszallítjak?
A nem friss nem egyenlő a romlottal. A kajádba meg nem fognak belekóstolni, hogy jó-e vagy hogy gondoltad?
Ha nem jó a kaja, fel kell hívni az éttermet és panaszt tenni.
A saláta széle barnás és fonnyadt volt.
Panaszt tenni nem szeretnék mert a pizzajukba még nem csalódtam és félek ha balhézok akkor beleköpnek vagy mittudomén.
Hat nyilván nagyobb adagot csinálnak és nem kóstolják meg?
A saláta bármilyen megnyomódástól, vagy kis fagyasztástól megbarnul, nem guszta, de teljesen normális.
Az én ecetes salátám is aznap délutánra foltokban megbarnul.
Nem kóstolják meg a kaját, adott recept alapján összedobják, de ők is hibázhatnak.
Melyiket választod? Nem tökéletes kaja, ami kint van 1 órán belül, vagy egy tökéletes kaja, ami 2 óra alatt ér ki, és láthatóan belekóstoltak? Na ugye.
Arról nem is beszélve, hogy ami neked sós, az másoknak simán lehet akár sótlan is.
Ahogy azt a #9-es írta. Minden internetes oldal tele van a hírekkel, hogy az árufeltöltők, ételkiszállítók tömegesen állnak szakácsnak, pincérnek. Emberek tízezrei halnak éhen, mert nem férnek be az éttermekbe. Ehhez kell alkalmazkodnod.
Ne feledkezz meg arról, hogy ki az úr a háznál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!