Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért van az, hogyha egy...

Miért van az, hogyha egy étteremben főznek valamit ami sós lett/bármilyen egyéb módon rossz lett, akkor ugyanúgy kiszallítjak?

Figyelt kérdés
Hát nem veszi észre senki hogy az sz.?
2021. jan. 14. 20:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
30%

Egyszer ehetetlenül erős kaját kaptam. Felhívtam őket, jeleztem a problémát. Gond azóta sincs, pedig heti rendszerességgel rendelek tőlük.

Nem itt kell puffogni meg mindenkit is hülyének tartani, hanem nekik szólni.

2021. jan. 16. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
47%

A nyers levél hő hatására megszottyosodik. A hús meg ugyebár tűzön sült.


Egyébként nyigodtan szólj, megesik.

2021. jan. 17. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!