Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A mcreggeliben tojáshéj volt!...

A mcreggeliben tojáshéj volt! Vettem kettőt, mind a kettőben tojáshéj volt a tojásban. Ilyenkor mivan?:D

Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

Akkor én vagyok az előző 10-es. Attól függetlenül a kérdés 2 hete is este lett kiírva. Mindegy is, a lényeg nem ez.

Kinek nem jut eszébe visszavinni a pulthoz a kaját, megmutatni mi a gondja vele és kicseréltetni? Nem fél nap után is azon agyalni mi legyen ilyenkor.

2022. márc. 1. 19:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem is tudom 11es, este ettem meg és ennyi.
2022. márc. 8. 20:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Persze, hogy igazi tojás van benne! Magyarországról.

Honnan szerzitek be a tojást amit a tojásos termékekhez használtok fel?

- A tojás a szigetcsépi Caprivous-tól érkezik hozzánk. A tojás útja ebben a videóban látható.

Mely alapanyagok származnak Magyarországról? A hazai termelőktől származó alapanyagokat más országban is használják?

- Íme néhány alapanyag – a teljesség igénye nélkül- amely magyarországi termelők munkáját dicséri: Csongrád megyéből szerezzük be a salátát az év egy részében. Salátájuk eljut Németországba, Ausztriába, Romániába, Lengyelországba, Csehországba és Szlovákiába is. A paradicsomot áprilistól novemberig többnyire Szentesről vásároljuk. Ezeket a paradicsomokat fogyaszthatják még Szlovéniában, Ausztriában, Romániában, Lengyelországban, alkalmanként még Olaszországban is az ottani Mekik látogatói. Tojásokat már több, mint 10 éve Szigetcsépről is vásárolunk, és most már a román McDonald's-ba is kerülnek ezekből a tojásokból. Szeged környékéről mi is, és a környező országok Mekijei is vásárolnak vöröshagymát. A magyar tulajdonú Univer szállítja szószainak döntő többségét, cukrot, sót, borsot és citromlevet is. A csirkehús zöme is hazai beszállítóktól érkezik, akik több más európai országba is szállítanak. Szintén itthonról vásároljuk a natúr joghurtot és a panírozott sajtfalatokat.

A Meki honlapján a Mekilexikonban lehet ezeket elolvasni.

2022. márc. 8. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!