Meg lehet enni a tojást, ha főzés közben megrepedt a tojáshéj?
Figyelt kérdés
Ismerek olyat, aki utána kidobja, mert nehogy belemenjen a repedésen keresztúl valami baktérium. Tényleg nem ajánlatos megenni?2020. júl. 18. 17:32
2/5 anonim válasza:
Ha főzöd a tojást, az kb 100 C fokokon teszed. Még ha bele is menne valami baktérium, az a hő hatására elpusztul.
3/5 anonim válasza:
Persze, hogy meg lehet enni. Nem is értem ezt a kidobálósdit.🤷♀️
4/5 anonim válasza:
Forró vízben főzöd, ami fertőtlenítőt...
5/5 anonim válasza:
Meg lehet enni, csak ha nagyon kifolyik, nem mindig gusztusos. Én ecetet vagy sót szoktam tenni a főzővízbe, úgy kisebb eséllyel reped szét, persze azért előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!