Mcdonaldsban miért télen raknak mindig jeget a kólába?
Figyelt kérdés
Nyáron meg soha. Most is vettem egyet, több a jég benne mint a kóla.2021. dec. 1. 12:16
11/19 anonim válasza:
7 válaszoló Nem flegma dolgozó takarította fel hanem a takaritot hívták,ilyenkor jobb hívni a vezetőt .
12/19 anonim válasza:
Én tényleg nem kaptam nyáron jeget, most télen meg igen. Gondolom véletlenül de tényleg fura igy
13/19 anonim válasza:
Mert megtehetik , mert filléres dolgokból milliokat keresnek , mert folyton akad ezer lusta ember aki 3 dkg anyagert fizet vagyonokat . A birka télen jégbe hűti az üdítőt sört fagyizik .
14/19 anonim válasza:
mekis dolgozó, otthon tegyél a kólába jégkockát. Ki fog pezsegni a szénsav...
15/19 anonim válasza:
#13 Úgy látom, te is gyakran fizetsz 3 dkg anyagért vagyonokat. Pár gramm is elég lenne, és akkor tudnál még értelmes válaszokat írni.
16/19 anonim válasza:
Komolyan, néhányan úgy beszélnek dolgokról, hogy azt sem tudják, hogy mi fán terem.
Annak, hogy pontosan mennyi üdítő kerül a pohárba nagyon szigorúan meg van szabva államilag, és nem lehet vele trükközni, mert bármikor ellenőrizhetik. Ha 2dl üdítőt vásárolt, akkor 2dl üdítőt kell hogy tartalmazzon a pohár, az, hogy utána tesznek bele még fél kg jeget az mellékes, de ettől független a kifizetett üdítőnek meg kell lennie.
17/19 anonim válasza:
Nekem elég közeli kapcsolatom van a mekivel. Az itteni étterembe ugye a gépen ott vannak a gombok, kicsi, közepes, nagy, megnyomják és annyi megy bele amennyi kell. Itt utólag raknak bele jeget mindenkinek, aki nem szól, hogy nem kell évszaktól függetlenül, mert az az előírás, hogy az üdítőt jéggel kell kiadni (a krumplit meg sóval, de az is kérhető só nélkül, ráadásul akkor tuti frisset kapsz).
18/19 anonim válasza:
Van egy jelzés a poharon, hogy meddig kell jeget tenni bele, hogy jéggel együtt meddig kell érnie az uditonek és hogy jég nélkül meddig kell érnie. Ha jég nélkül kéred, ezért látszódik kevesebbnek, de az akkor is 0,25; 0,4 és 0,5 l-es. Nem kapsz többet csak azért mert jég nélkül kéred, és egyébként a szensavtartalmu italok a kötelező jeget tenni, mert a bele van foglalva a McDonmert
19/19 anonim válasza:
Valami hiba volt a telefonommal... Szóval bele van foglalva a McDonalds Coca Cola céggel kötött szerződésben, és mégpedig azért amit már más is írt - hogy megőrizze az üdítő hőmérsékletet és szensavtartalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!