Melyik kaja éri meg a legjobban a McDonaldsból?
Figyelt kérdés
Melyik kaja rendelkezik legjobb ár-érték aránnyal?2021. okt. 27. 14:15
3/5 anonim válasza:
Sima hambi
Az 390 forint
Hétfőn vacsiztunk ott a férjemmel, a férjem egy camambert Jacket kert, én spicy és fillet-o-fish burgert.
A férjem ki volt akadva rajta, hogy kevés is volt, jól se lakott és 260o forint volt csak az ő menüje. Meg, hogy ebből az összesen majdnem 5000-bol még egy étteremben is jól lakhattunk volna
Többet nem megyünk az tuti.n
Nem falusi pénztárcához valo
4/5 anonim válasza:
Én általában 2db sima sajtburger és dupla sajtburger menüt szoktam venni. Egy kis időre elég szokott lenni.
5/5 anonim válasza:
Inkább egy kínai büfében kérj nagy adagot. Jól is laksz, az ára is jó. A meki sehogy sem éri meg, egyébként a sima sajtburi menü a legolcsóbb, de jól lakást ne attól várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!