Mi a kedvenc kajátok a McDonaldsban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 13:37
1/23 anonim válasza:
A marhahúsos hamburgerek, mást nem is eszek ott.
2/23 anonim válasza:
Nagyon ritkán eszem ott, McChickent szoktam kérni sültkrumplival, illetve a McFlurryket nagyon szeretem.
4/23 anonim válasza:
Reggelizni szoktunk beugrani a hetvegen, mast nem szoktunk.
5/23 anonim válasza:
Farm és dupla Royal. Néha shake.
6/23 anonim válasza:
Amióta múltkor sz.rul lettem a kajától, azóta messze elkerülöm a mekdánelcet.
8/23 anonim válasza:
Csakis a Maestro szendvicsek, semmi más. Camambert Jack, Smokey Sally, Fresh Franciska vannak most.
De a férjem kedvence a Generius Jack, a gyereké a Sea Sebastian nyáron voltak.
9/23 anonim válasza:
Amíg bent laktunk a városban, elég gyakran jártunk párommal, Big Mac és sajtburger volt a kedvencünk. Miután leköltöztünk vidékre, fél évente megyünk csak. Úgy vagyunk vele, hogy ha már ilyen ritkán járunk, akkor kipróbáljuk azt, ami épp az új aktualitás. Volt néhány, amitől nem voltam elájulva, de általában finomak ezek újdonságok.
10/23 anonim válasza:
Nem megyek a mekibe sokkal jobb a KFC.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!