Mi a kedvenc kajátok a McDonaldsban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 13:37
11/23 anonim válasza:
A karamellszószos fagyi. (Nem tudom a "McNevét", a sima fehér fagyi leöntve egyféle öntettel.)
12/23 anonim válasza:
McChicken, BigMac, fagyik, borsos krumpli, fokhagymás szósz.
13/23 anonim válasza:
Nem tudom. 12 éve voltam ott kb. Kfcben még soha.
15/23 anonim válasza:
Csak fishmacet szoktam ott enni, semmi mast.
19/23 anonim válasza:
meselek egy tortenetet ami a kollegammal esett meg.
A munkahelyre uj srac erkezett. Kulfoldrol jott, egyedul lakott egy bérelt szobaban. Imadta a meki kajat. Volt neki egy kis vonalkodos kartyaja a kulcsara akasztva amivel mindig felaron ehetett vagy mindig kapott valamit a menu melle ingyen. es elhagyta a kulcsat egy reszeges kocsmaturazas utan. De nem a kulcs erdekelte,meg hogy nem tud hazamenni,hanem a mekis kartya ami rajta volt. Zokogva, megtorve ult a jardan amig valaki nem segitett neki bejutni a házba. (Nem a sajat kartyaja volt, kapta valakitol aki mar meginta a mekis menut, igy nem jatszik az elhagyam kuldjetek masikat opcio)
20/23 anonim válasza:
Csibe burger és a csokis Super Mcfreez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!