McDonalds, Burger King vagy KFC a legjobb?
BurgerKing hambiban jobb (Chili cheese bacon king-et próbáld ki). Egy időben volt náluk sült, panír nélküli csirkeszárny, na az még kva jó volt, imádtam. Kár, hogy összvissz 1x volt alkalmam enni belőle (nem vagyok nagy gyorskajáldás). Ha csirke, akkor egyértelműen a KFC, mert jók ezek a panírozott cuccok amiket ott lehet kapni, bár kinek mi. Ismerek olyat, akinek szétcseszi a gyomrát, mert kicsit csípős az összes termékük.
3. a meki. Az egy szar amúgy, oda csak moziba menet járok, hisz az van egyedül a mozi mellett. Nincs akkora kínálat, amik vannak azok sem annyira jók.
Mindegyik kínálatában van olyan, ami jobb mint a többieké.
De nekem a BK.
KFC aránytalanul túlárazott, a MC-be akkor járok amikor vannak poharas akcióik.
6. attól még nem egyformák.
Összességében szerintem a burger king a legjobb a 3 közül, bár évente egyszer ha bemegyek bármelyikbe.
A mekiben a sült krumpli jó, a szendvicseik viszont jellegtelenek és kicsik.
A KFC-s csirkecombok, szárnyak nekem rágósak, nincsenek eléggé átsütve, egyszer a burgerüket is próbáltam és az különösen gyenge volt.
Én burgert a Pipi burgerezőben ettem egy időben, meg a Zingben. De már leginkább sehol.
Meg a Remízben párszor, amikor arra jártam.
A szavazatként megadott helyeket nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!