Mcdonaldsban miért télen raknak mindig jeget a kólába?
Figyelt kérdés
Nyáron meg soha. Most is vettem egyet, több a jég benne mint a kóla.2021. dec. 1. 12:16
1/19 anonim válasza:
Nálunk amióta átalakították a Mekit és nem magadnak csapolod az üdítőt, azóta újra tesznek bele jeget. Ez most ősz-tél óta van így. Gondolom, hogy majd nyáron is tesznek bele csak akkor az gyorsabban olvad el benne.
2/19 anonim válasza:
Én mindig jég nélkül kérem. A párom nem variál, az övébe mindig raknak jeget, télen és nyáron is.
3/19 anonim válasza:
Télen-nyáron van a szénsavas üdítőkben, hogy megőrizze a megfelelő hőmérsékletet illetve a szénsav tartalom miatt.
-Egy mekis dolgozó
4/19 anonim válasza:
Dehogy a megfelelő hőmérséklet miatt van. :D Azért van benne annyi jég, hogy többnek látszon.
-szintén egy mekis dolgozó
5/19 anonim válasza:
Külön van jelzés mennyi üdítőnek kell benne lennie jéggel és jég nélkül. Egyszer próbáld ki egy kalibrálós mérőedénnyel/pohárral mennyit adagol.🤦🏻♀️
6/19 anonim válasza:
A pohárnak tele kell lennie. De ha beleteszed a jeget nem fog beleférni annyi üdítő, mint jég nélkül. A jég helyet foglal el a pohárban. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
7/19 anonim válasza:
Lehet jég nélkül is kérni. Én mindig így kérem. Bár a múltkor a nem okoska beletette a jeget. AMikor kértem, hogya djon jég nélkülit amit eleve kértem, flegamán közölte, hogy húzzak mert mások is is várnak a kajára.. na erre én: Azt mondtad húzzak??? Ok! Ott előtte szépen kidobáltam a jeget az asztalra, kis colával együtt. Na most takaratsál hülye gyerek!
8/19 anonim válasza:
Nem kell tele lennie a pohárnak. Megnyomsz egy gombot ami automatikusan kiadagolja a megfelelő mennyiségű üdítőt, nem kell pluszba rátölteni.
9/19 anonim válasza:
#7 Egyáltalán nem biztos ám, hogy pont neki kellett azt feltakarítania... Valószínűleg olyan takarította össze, akinek köze nem volt ehhez a drámához. Inkább a felettesénél kellett volna reklamálnod.
10/19 anonim válasza:
Nálunk télen is, és nyáron is ugyanúgy tesznek bele.
Én télen is, és nyáron is szólok, hogy nem kérek. Mert még nyáron is sok azt, amit beletesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!