Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mcdonaldsban miért télen...

Mcdonaldsban miért télen raknak mindig jeget a kólába?

Figyelt kérdés
Nyáron meg soha. Most is vettem egyet, több a jég benne mint a kóla.
2021. dec. 1. 12:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
26%
Nálunk amióta átalakították a Mekit és nem magadnak csapolod az üdítőt, azóta újra tesznek bele jeget. Ez most ősz-tél óta van így. Gondolom, hogy majd nyáron is tesznek bele csak akkor az gyorsabban olvad el benne.
2021. dec. 1. 12:25
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig jég nélkül kérem. A párom nem variál, az övébe mindig raknak jeget, télen és nyáron is.
2021. dec. 1. 12:28
 3/19 anonim ***** válasza:
70%

Télen-nyáron van a szénsavas üdítőkben, hogy megőrizze a megfelelő hőmérsékletet illetve a szénsav tartalom miatt.

-Egy mekis dolgozó

2021. dec. 1. 12:41
 4/19 anonim ***** válasza:
76%

Dehogy a megfelelő hőmérséklet miatt van. :D Azért van benne annyi jég, hogy többnek látszon.

-szintén egy mekis dolgozó

2021. dec. 1. 13:15
 5/19 anonim ***** válasza:
44%
Külön van jelzés mennyi üdítőnek kell benne lennie jéggel és jég nélkül. Egyszer próbáld ki egy kalibrálós mérőedénnyel/pohárral mennyit adagol.🤦🏻‍♀️
2021. dec. 1. 13:25
 6/19 anonim ***** válasza:
24%
A pohárnak tele kell lennie. De ha beleteszed a jeget nem fog beleférni annyi üdítő, mint jég nélkül. A jég helyet foglal el a pohárban. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
2021. dec. 1. 13:29
 7/19 anonim ***** válasza:
80%
Lehet jég nélkül is kérni. Én mindig így kérem. Bár a múltkor a nem okoska beletette a jeget. AMikor kértem, hogya djon jég nélkülit amit eleve kértem, flegamán közölte, hogy húzzak mert mások is is várnak a kajára.. na erre én: Azt mondtad húzzak??? Ok! Ott előtte szépen kidobáltam a jeget az asztalra, kis colával együtt. Na most takaratsál hülye gyerek!
2021. dec. 1. 13:31
 8/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell tele lennie a pohárnak. Megnyomsz egy gombot ami automatikusan kiadagolja a megfelelő mennyiségű üdítőt, nem kell pluszba rátölteni.
2021. dec. 1. 13:33
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
#7 Egyáltalán nem biztos ám, hogy pont neki kellett azt feltakarítania... Valószínűleg olyan takarította össze, akinek köze nem volt ehhez a drámához. Inkább a felettesénél kellett volna reklamálnod.
2021. dec. 1. 13:39
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk télen is, és nyáron is ugyanúgy tesznek bele.

Én télen is, és nyáron is szólok, hogy nem kérek. Mert még nyáron is sok azt, amit beletesznek.

2021. dec. 1. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!