Melyik kávézó(k)ban tudnék dolgozni Budán? A legtöbb igencsak kompromisszumos.
Még jó, hogy beszélgetnek meg zene van....
Hisz egy kávézóba _azért_ mennek az emberek, hogy barátaikkal, ismerőseikkel beszélgessenek egy kávé mellett...
KEress magadnak co-working irodát!
Látom az 50 éves, irodában megkeseredett papikat nagyon felháborítja a dolog :D
Van sok lista erről a neten, furcsa, hogy nem jut eszedbe rákeresni, ha már távmunkában dolgozol.
Én a Flow-t szeretem, az mindenben klappol. Massolit, Kelet, Madal szintén jók, csak általában kisebb az alapterület. Hallottam a The Nookról is, hogy jó és kifejezetten erre lett tervezve, de járni még nem jártam ott.
De nagyjából az összes könyvtár is jó erre, és még fogyasztani se kell. Van egy csomó nagy alapterületű, de csak normális mértékben látogatott hely, én az Idegennyelvű Könyvtárat szeretem.
#3 Én mondjuk barátokkal, kávé mellett beszélgetés közben se szeretem, ha üvölt a zene és ezt ordítják túl a szomszéd asztalnál. Aki kocsmát akar nyitni, nyisson azt.
#4 pesti oldalon nem tudsz ugyanilyet? :)
5: én elég sok kávézóban jártam már, de egyikben sem volt üvöltő zene.
Inkább diszkrét, semleges háttérzene, halk, andalító....
Starbucks Mechwart liget, Széna tér, Alle
Mon Chéri Coffee Shop Budapest
California Coffe Company Kálvin ter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!