Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ez kompromisszum, vagy az...

Ez kompromisszum, vagy az edző van eltévedve?

Figyelt kérdés

Fél éve kezdtem el terembe járni, előtte soha nem jártam, ezért fizetek egy edzőt.

Azzal kezdtem, hogy én reggel 3 és 6 között kezdem a munkámat, ez mindennap változik, a másnapi beosztást aznap tudom meg mindig.

Van amikor 7 és fél óra után lelépek, van amikor csak 8 van amikor 8 és fél óra.

Ezért mindennap délelőtt 11 és délután 14 óra között végzek, ergo nincs fix időpont amikor én menni tudok.

A lényeg, hogy én munkából egyből mennék edzeni, mert nem akarok hazamenni, aztán otthon ülni x időt, hogy megessek edzeni.

Mondta hogy jó.

Majd már 1 hónap múlva elkezdte magyarázni, hogy hát neki ez így nem jó, hogy mindig csak úgy beállítok valamikor, legyen már egy fix időpontunk amikorra várhat.

Jó mondom akkor legyen, mindennap délután egy ,akkor szinte biztos hogy már végzek, nagy ritkán 2-kor úgyhogy akkor legyen az egy óra, kivételes esetekben 2.

Nekem ez már kompromisszum, de úgy voltam vele hogy együtt tudok ezzel élni ha így jó, nem halok bele.

Persze mikor panaszkodik rá, hogy szinte egész nap üres a terem, meg hogy mennyi ügyfelet veszített a covid óta, akkor összerakom a képet, hogy valószínűleg délelőtt sincs senki a teremben, pláne nem olyan akivel neki kéne foglalkoznia, szóval nem értem miért nem jó neki ha én csak úgy megjelenek, hiszen 8-tól 18-ig ő fixen a teremben van.

Na és akkor a lényeg, hogy múltkor is szólok neki, hogy 2-re megyek.

Odaértem 13:45-re, átöltöztem 13:50-re majd közli, hogy hát még nincs 2 óra, miért jöttem ilyen korán, neki még lett volna dolga ebben a 10 percben, na de mindegy akkor most már kezdjük.

Mindezt teljes sértődöttséggel.

Javítsatok ki ha én tévedek, de nincs egy kicsit eltévedve?

Eleve én fizetek egy szolgáltatásért ami az ő megélhetését biztosítja.

Ehhez képest már kötöttünk egy kompromisszumot ami nekem kevésbé kényelmes, hogy neki jó legyen. (mert megzavarom a semmittevésben ha nem ugyan abban az időpontban érkezem mindennap)

Aztán még 10-15 perceken kötekedik, hogy neki dolga lett volna?

Még októberig érvényes a bérletem, aztán elég volt ebből, már úgyis fog menni egyedül is, és nem kell alkalmazkodnom meg nem kevés összeggel több is marad a zsebemeben.

Ezt már hallottam már tanítványoktól is, hogy időpont így úgy, és más is mondta hogy ő pl. 1 órával előbb tudja meg hogy belefér e neki aznap az edzés, meg van aki ebédszünetben lóg ki, és akkor a 10 órában a teremben ülő edzőhöz kell alkalmazkodnia mindenkinek?

Ez nem fura?

2021. szept. 23. 05:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Röviden, egyszerűen: ne fizess olyan szolgáltatónak, akitől már semmilyen hasznod sem származik, és ráadásul még hülyének is néz.

Szerezzen magának máshonnan palimadarakat.

2021. szept. 23. 06:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne már, ő dolgozik neked, nehogy már te alkalmazkodj! Hajtsd el a p..ba.
2021. szept. 23. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!