Egy vendéglátóhelyen hogy nem tudják ezt? amatőr
szakácsot alkalmaznak?
Figyelt kérdés
rendeltünk menüt egy helyen, ami hivatalosan étterem, és pl. paradicsomleves kijött telepöttyözve fekete darabokkal, valami fűszernek látom, ízre nem panaszkodhatok de esztétikailag nem volt a legszebb, utánanéztem asszem bazsalikomról olvastam hogy ilyet csinál ha hamar adják hozzá. ok, akkor volt olyan hogy babos ételben nyersen volt hagyva a bab, nem olyan totál nyers, de épphogy nem puha állapotban. vagy a párolt rizs éppen pergősre sikeredett, de az ételes alján állt az olajban. aztán, én kicsit túltolom a sót, de a leveseiket kivétel nélkül túlsózva adják, erre direkt kíváncsi voltam és rákerestem, más is panaszolta. a krumplipüré inkább érződik darabos tört krumplinak, a főzelékek rendszerint túllisztezett zöldségspórolósak, amatőr konyha alkalmazottakat vagy szakácsokat alkalmaznak? régóta működő helyről beszélünk, több városba szállítanak folyamatosan
2021. okt. 17. 21:39
1/7 anonim válasza:
Hígul a szakma.
Ha nem ízlik nem kell oda járni.
2021. okt. 17. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
2/7 A kérdező kommentje:
tudom, csak jelenleg elég korlátozottak a környéken a lehetőségeink (hozatjuk, nem eljárunk) lehet csak a szállításos esetekben ilyenek, többször tapasztalom hogy ezt nem lenne képem kiadni vendégnek
2021. okt. 17. 21:46
3/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem egy konkrét recept szerint készítették el, hanem fakultatív-kreatív módon. Ha sok vendégnek bejön, megy az étlapra, ha nem...
2021. okt. 17. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
4/7 anonim válasza:
Ha nem tetszik, akkor vagy máshol rendelsz, vagy fözöl magadnak.
Amit készítenek, az valószínüleg a többségnek tetszik, különben nem menne nekik az üzlet.
2021. okt. 17. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
5/7 anonim válasza:
Hozattam egy darabig, míg tartott nálunk a felújítás. Ráadásul nem is egy ócska helyről. Azontúl, hogy pont ilyen problémáim voltak vele mint nektek, de legalább szemmel láthatóan egyre kevesebb lett.
Csak megerősített benne, hogy aki tud főzni, annak ez konkrétan pénzkidobás.
2 emberre normál és változatos kajákat lehet feldobni max 20 perc-félóra alatt - abba nem kell belehalni - és soha többet nem akarunk rendelgetni.
2021. okt. 17. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
6/7 anonim válasza:
Az elmúlt közel 2 év után csoda, hogy az éttermek, kifőzdék többsége egyáltalán kinyitottak. A szakácsok többsége a bezárások után másik meló után nézett, hiszen közel egy évig nem lett volna melójuk. Aztán a nyitásra már nem mindenki tért vissza, félve az újabb bezárástól. Rengeteg étterem végleg bezárt.
Szóval aki ma szakács, az nem biztos, hogy a "krém".
2021. okt. 18. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?
7/7 anonim válasza:
Ugyan már, Magyarországon a lezárások előtt is a legtöbb helyen csak hasonlóan ótvar kajákat lehetett enni. A magyar ételek egyszerűen rosszak. Mindenki haladjon tovább, nincs itt semmi látnivaló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!