Van-e valami taktika/technika, amivel az amatőr sütőgetők is fel tudják tekerni a piskótát sütés után?
Figyelt kérdés
Nekem még rongyba csomagolva se megy, mindig megtöröm valahogy. :)2018. jan. 7. 21:31
2/6 anonim válasza:
Még melegen kell feltekerni, akkor még puhább a tészta
3/6 anonim válasza:
Bizony, rögtön, melegen.
Másrészt az sem mindegy, hogy a piskóta milyen vastag.
A gázsütő alu-tepsijébe sütni 6 tojásból, ez a méret, vastagság, akkor még fel tudod tekerni.
4/6 anonim válasza:
Utolsó: mekkora a gázsütö alu-tepsije?
Egyrészt nekem villanysütöm van - és ott is, ahány sütö, annyiféle méret, másrészt a rokoságban ugyanvan gázsütö, de ök is állandóan azon problémáznak, hogy mindegyikhez más méretü tepsi kell, mert nem egyformák.
Inkább cm-ben add meg, az legalább használható adat.
5/6 anonim válasza:
Oké, megmértem:
34 x 37 cm, perem nélkül. Tehát ha kb. ekkora tepsid van, akkor abba nem kell több, csak 6 tojásból, de ha pár centivel nagyobb a tepsid, még akkor is elég lesz a 6 tojás. Majd kitapasztalod, ezt vedd irányadóként.
6/6 anonim válasza:
Tiszta, nedves konyharuhára kiborítva próbáld meg feltekerni még melegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!