Alaszkai tőkehalfilét szeretnék sütni serpenyőben, mivel fűszerezzem, milyen zsiradékban süssem és hogy?:) (amatőr konyhavilágtalan)
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 09:42
1/3 anonim válasza:
Ha fagyasztott volt jobb ha panírozod vagy sörtésztában csinálod mert roston sütve szétesik.Só,bors és kukorica lisztbe forgatnám ha roston próbálod mégis,az talán megfogja.Pici olajban erős tűzön.
2/3 Mansour válasza:
A halhoz leginkább illő fűszerek a bors, kapor és citrom. A borsot sütés előtt, a kaprot és a citromot sütés után szórd rá.
Jó ha panírozod, ahogy az első írta, vagy ha nem, akkor sütés előtt mindenképp olvaszd ki és nagyon alaposan szárítgasd meg, óvatosan nyomkodd ki belőle a felesleges vizet!
Vajban sütve a legfinomabb, de lehet olívaolajban (nem extraszűzben!), vagy más növényi olajban is.
3/3 Mansour válasza:
Bocsánat, a citromot ne szórd, hanem a levét csöpögtesd rá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!