Egyszerű pác csirke felsőcombhoz? Full amatőr szint
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 07:52
1/7 anonim válasza:
Olaj+só+bors+fokhagymapor+paprika
2/7 anonim válasza:
Só, majoranna, mustár, méz, pici olaj.
3/7 anonim válasza:
Só.bors.majoranna,pici olaj,natúr joghurt
Fél nap a hűtőben és a joghurttól vajpuha lesz.
4/7 anonim válasza:
citromlé is jó a pácba, szintén puhítja a húst.
5/7 anonim válasza:
Sót csak akkor használj, ha néhány óra múlva el is készíted!
Tej, majoranna, bazsalikom, kevés fokhagyma, fekete bors.
6/7 anonim válasza:
Hagyma karikákra vágva, olaj, tetszőleges füszerek (bors, oregáno, bazsalikom, amit szeretsz). Vagy füszerkeverék. Hagyd állni a hűtőben
7/7 anonim válasza:
Almalé, ketchup, só, bors, fokhagymapor, koriander, cukor. Ezt így összeforralod kihűtöd, és bekened vele a húst egykét órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!