Jártatok már hasonlóan a Mekiben?
Hogy nem volt wc papír? Szóvá tegyem szerintetek? (Női wc)
Csak akkor észleltem mikor már törölni készültem. Meg kellett kérnem valakit hogy adjon be papírt egy másik fülkéből...
18L
Én soha nem használom a kirakott papírt.
Történt egyszer,hogy a Tesco üzletsoron dolgoztam.
A wc padlója úszott a retkes sárgás vizelettől.
A takarító meg véletlenül beleejtett egy ipari méretű zsáknyi wc papírt.
Ami szépen felszívta..
Napokig azok a tekercsek voltak kirakva,amin látszott hogy elázott,de megszáradt...
Na azóta hozzá nem nyúlok egyhez sem.
Jön a szeptember, közelegnek a mutánsok, betáraznak idén is, fogyó eszköz a budi papír. 😅
Viccen kívül, hetek óta nem kapunk a boltban, ahova kb. 1 éve járunk. 🤣
13-as, éttermek többnyire nem ugyanonnan veszik a papírt, mint a magánszemélyek. Te Zewát veszel, ők meg Tork-ot.
Egyébként igen, szólni kell. Én mindig szoktam szólni, mindegy, hogy kávézó, kocsma vagy gyorsétterem vagy csak nyilvános utcai. Akkor is, ha van nálam zsepi.
Amúgy azoknak, akik rettegnek, hogy leüljenek, továbbítom egyik barátnőm tanácsát. Kézfertőtlenítővel körbetörlöd, és máris leülhetsz. (Ő derékfájós, nem tud nem ülve, bocs az extra infóért.)
Azt ugye tudjátok kedves "alaphogynemülökrá" hölgyek, hogy pont ti pisáljátok úgy össze a wct, hogy a következő már nem TUD ráülni... Komolyan mondom többeteknek elég lenne egy lyuk a padlón mint a balkánon, nem százezres igényes mosdó.
Üdv egy vendéglátós
17: a szívemből szóltál! A saját egészségre iszonyatosan vigyázó, közben a vécét fullra összehugyozó attitűd ellen vagyok nőként is. Én ráülök/nék egy sima fertőtlenítő törlés után, mert nem kéne tőle parázni. Az embernek a combja ér a deszkához, és amúgy semmi komolyabb nem marad életben a deszkán...
Ezzel szemben kénytelen vagyok én is alkalmazkodni, vagy épp állva hugyozni, mert előttem már csúszósra pisáltak mindent a környéken. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!