Hogy számoljak? Jártatok már hasonlóan így?
Figyelt kérdés
Első terhességem ezért nem nagyon tudom mit hogyan számolnak az alapokkal tisztában vagyok hogy első mensitől számolnak az orvosok ( persze ez nálam nem mérvadó mert a ciklusom rendszertelen ) 12 hetes uhn pedig 55 volt a CLR ez meg felelt 12 hétnek elvileg.
Viszont én arra lennék kíváncsi hogy most töltöttem a 39 hetet elvileg de a méretei alapján csak 37 hetes és akkor most hogy számoljak? Mindenképp megkéne felelnie a méreteinek a 39 héten ha tényleg az vagyok, vagy már ilyenkor nem számít ? Volt valaki hasonló helyzetben?
2020. nov. 25. 16:29
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ebben a magzati korban már jelentős méretbeli eltérések lehetnek a babák között, tehát nem kell megfelelnie. Hiszen születhet baba 3 kiló körüli és 4 kiló feletti súllyal is. Szóval szerintem 39 hetesnek számít, csak éppen kicsi baba.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) nagyon para mami vagyok ilyenkor mindig azt gondolom hogy nem fejlődik megfelelően a babám és hogy az orvos elszámol pedig mondja is hogy minden rendben van a babával csak a méretei nem felelnek meg a terhességi kornak de ezzel soha nem nyugszom meg mert a körülöttem lévők akik már megszültek ilyen problémajuk nem volt hogy mindig egy héttel kisebbnek mondták a babájukat mint amennyivel vizsgálatra mentek :)
2020. nov. 25. 16:47
3/5 anonim válasza:
Szia, jól írta az első, és nekem is az átlagnál kisebb volt a nagyobb fiam mar a vége felé, meg születéskor is.
(Egyébként ezt behozta az első fél évben.)
4/5 A kérdező kommentje:
Most megnyugodtam, köszönöm a válaszokat 😊
2020. nov. 25. 16:54
5/5 anonim válasza:
Nem egyformák, és ha nem kapott az uh orvos a szívéhez, nincs baj. Amúgy meg ha kóros lenne az eltérés vizsgálnák a méhlepény érését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!