Én ezt már nem értem és az orvosom se mond semmit hasonlóan jártatok igy?
Figyelt kérdés
Az van a papiromra irva hogy bizonytalan a terminus,
Tudom mikor voltam a párommal együtt napra pontosan és a terheskalkulátor teljesen másik időpontot ad ki és az orvosnak is a gépe is azt adja ki hogy Március 17én történt a fogantatás én Március 30án teszteltem egy Clear Blue teszttel és 3+ mutatott ami tudtommal azt jelenti hogy 3 hét telt el a fogantatástól, ha 17én együtt lettem volna a párommal és mondjuk akkor történt volna az ovum is akkor én terhes tünetet pl erős mellfeszülést nem érezhettem az együtlét után 7 nappal mivel még be sem ágyazodott és akkor április 2-án nem lettem volna 5 hetes terhes vagy én tévedek? 😟
2020. dec. 2. 13:58
1/8 anonim válasza:
A Clearbluehoz nem szabad viszonyitani, nem pontos, az uh szerinti a mervado.
2/8 A kérdező kommentje:
Minden uhn mást mértek mostmár igy a végen mar bizonytalan a terminusom
2020. dec. 2. 14:14
3/8 anonim válasza:
A 12 hetes UH-n amit megállapítottak, azt kell alapnak venni. Később már egyéni ütemben fejlődnek.
4/8 anonim válasza:
Az elso trimeszteri uh-t erdemes alapul venni, abbol is a 12. het korulit, de az elotte levok is pontosak (+-5 nap).
5/8 anonim válasza:
De amugy minel kesobbi, annal konnyebb elkerulni a felesleges inditast, ami beavatkozasokat hoz magaval, es noveli a csaszar eselyet. Ha pedig csaszart szeretnel, akkoris a legkesobbit erdemes figyelembe venni, hogy tutira eleg nagy legyen, es a mehlepeny is konnyebben levaljon, elkerulheto vele a tul eros verzes.
6/8 anonim válasza:
A terhességet nem fogantatástól számolják, hanem utolsó menzesz első napjától.
7/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom de mivel nálam a ciklus bizonytalan ezért hiába volt a mensim első napja február 13 nem veszik/vették figyelembe és április 2án voltam elsőnek dokinál ahol a mensi szerint 7 hetes terhesnek kellett volna lennem de 5 hetes voltam
2020. dec. 2. 19:55
8/8 anonim válasza:
Az aprilis 2 szerinti 5 hetes terhesseget veheted alapul a szules korulbeluli datumahoz, en nem is ertem, miert merult fel mas datum, ha a ciklusod szerinti ennyire nem passzol. Az uh szerinti amugyis megbizhatobb, nalam az elso trimeszterben vegig kisebb volt majdnemegy hettel, es ezt vettek alapul. (Utana meg 4 hettel nagyobb ertekei lettek, de az mar akkor nem szamit, es a kiras kornyeken szuletett, a kicsinel pedig forditva, a bemondott menzeszhez kepest kb. 10 nappal fogant korabban, es szinten az uh-t vettek alapul, a 2. trimeszterben szinten 3-4 hettel nagyobb volt az atlagnal, de ez sem szamitott, kiiras napjan szuletett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!