Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Esküvői tortába miért raktak...

Esküvői tortába miért raktak mazsolát? Senki sem szereti.

Figyelt kérdés
Miért kell megszívatni így a násznépet. 10-ből 9 ember nem evett a tortából, a maradék .pedig fél órán keresztül kotorta a mazsolamagokat
2021. aug. 4. 09:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az eskuvoi tortat a hazasulandok rendelik meg. Ott es akkor tisztazzak, hogy milyen torta legyen. Nem az ettermet kell hibaztatni.
2021. aug. 4. 09:54
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Mazsolaban eleg ritkan van mag, hiszen a mazsola-szolo mag nelkuli :)
2021. aug. 4. 10:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az esküvői torta a fiatal pár igényei, preferenciái alapján készül!

Ha nem szereted, piszkáld ki belőle!

2021. aug. 4. 10:16
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Mit nem lehet szeretni a mazsolaban? Nem is ertem! A mazsola olyan mint ha szololekvar lenne kis zacskocskakban es ha elotte alkoholba van aztatva, akkor pukkan mint a kaviar! :) Nem hinnem, hogy barmelyik cukraszarunak rosszat tenne. Ha mazsola van egy sutiben/kremben, az inkabb bonusz mint hatrany.
2021. aug. 4. 10:22
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Egy esetben nem szoktam mazsolat hasznalni a sutemenyben, ha tudom a kutyam is enni fog belole - mivel a kutyanak nem jo a mazsola, ilyenkor aszalt meggyet hasznalok.
2021. aug. 4. 10:27
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

"Esküvői tortába miért raktak mazsolát?"

Mert a lagziban az 'ifju par' szeretne elkapraztatni az ehes vendegsereget es ezert amikor a menusorrol es a sutemenyrol gondolkodnak, mindenbol a legjobbat szeretnek. Mazsolas torta extrabb mint az aranka-pudingporos :)

2021. aug. 4. 10:30
 7/11 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom, oroszkrémtorta lehetett... Abba pedig kell a mazsola - úgy authentikus.
2021. aug. 4. 10:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég sok ember szereti a mazsolát. Meg tényleg, ha oroszkrémtortáról van szó, akkor na, mazsola nélkül el sem tudnám képzelni. Én is, bármikor is csináltam oroszkrémtortát, mindig rakok bele mazsolát. Isteni finom. :) De amúgy is, az ifjú pár rendeli a tortát, olyan van, amilyet ők akarnak. Ha most a vendégeknek nem jön be, ez van. Nem lehet olyan tortát, ételt választani, ami mindenkinek tetszeni fog. Max. akinek nem ízlik, nem eszik belőle, nem akkora tragédia.
2021. aug. 4. 11:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért tettek bele mazsolát, mert az általános recept szerint kell bele - és a megrendelő (az ifjú pár) nem kérte annak kihagyását.

Nem a cukrász hibája, ha nem tudja, a meghívottak közül mennyien nem eszik a sütemény valamelyik hozzátartozóját.

2021. aug. 4. 11:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Valami nagyon nem volt rendben azzal a násznéppel. Oké, nem szeretik, de ki lehet piszkálni, nem olyan nagy dolog.
2021. aug. 4. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!