Szereted a mazsolát?
Figyelt kérdés
Kétféle ember van: az egyik, aki szereti a mazsolát, és a másik, aki megőrül attól, hogy mindent telenyomatnak vele. Te melyik vagy?2021. jan. 1. 08:41
A kérdező szavazást indított:
Szeretem
Utálom
Semleges
48 szavazat
1/10 anonim válasza:
Én nem szeretem. De ha nincs más megeszem, mert azért nem az a kategória, amit soha nem ennék meg.
2/10 anonim válasza:
A csokival bevont változatát szeretem, és a teakeverékekben is.
3/10 anonim válasza:
Én imádom. A családom nem annyira. De ezt úgy szoktam megoldani, ha pl túrós rétes van, előszőr nem teszek bele mazsolát, megtöltök pár rétest, majd a másikfeléhez már keverek. De ha olyan a süti, akkor csak a felébe szórok.
4/10 anonim válasza:
Mindenféle aszalt gyümölcsöt szeretek, ez alól a mazsola sem kivétel!
5/10 Lena7 válasza:
Sütikben, egyé dolgokban szeretem, viszont csak úgy magában nem enném.
6/10 anonim válasza:
Ha szottyadt, pl sütikben, joghurtokban stb, akkor utálom, de magába, csokiba megeszem
7/10 anonim válasza:
Nincs vele semmi bajom, de mivel a kutyanak nem tesz jot ezert szamuztem a konyhabol ... helyette mar inkabb aszalt meggyet hasznalok, vagy vorosafonyat.
9/10 anonim válasza:
7# neked a kutyád a konyhapulton járkál vagy mi? :D
Nem használsz fokhagymát, csokit, vagy kávét sem iszol? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!