Mazsolával vagy mazsola nélkül szereted jobban a somlói galuskát?
Nélküle. A mazsolát szeretem, de csak szárazon. Ha vissza van áztatva sütihez, akkor már nem okés.
Vagy normál szőlő a levével, vagy teljesen mazsola. Az a köztes, szottyadt valami nem kell.
Teljesen egyetértek a harmadik válaszolóval. Én is pontosan ugyanígy gondolom.
Az eddigi szavazatok alapján úgy látom a mazsola nélküli változat nyer. Ezért nem is értem, hogy a boltokban vagy az éttermekben általában miért mazsolával készül, ha az emberek többsége nélküle szereti.
Mert kiszedni villával és félre tolni lehet annak aki nem szereti, viszont a tányéron beledugdosni már bonyolultabb lenne azok számára akik azzal szeretik.
A somlói galuska receptjében benne van a mazsola.
Azért mert ITT többen nem szeretik a mazsolát, mint akik szeretik, még közel sem biztos, hogy a való életben is ez az igazi helyzet.
A somlói receptjét megváltoztatni nem fogják, ezért ha valaki képtelen azokat kiszedni(?) akkor ne rendeljen somlóit, vagy készítse el otthon anélkül.
Ez annyira egyszerű dolog!
Aki utálja a curryt, az ne rendeljen currys csirkét!
Nem KSH vagy.
Ez gyk- amiről sokan mai napig nem tudnak akár milyen hihetetlen.
Többet érnél el ha Google alapú felmérést csinálnál és Facebookon bedobnad a linket egy csomó csoportba. Na ha válaszolnak úgy 1M-2M abból lehet talán következtetést le vonni. De az is csak 10-20%os következtetés lesz.
Akik itt neked válaszoltak valószínűleg mint én is belebotlottam a kérdésbe. Nálunk nagy a közeli család 35en vagyunk egyenlőre és ebből 4 pici baba van. Na szóval ők nem ettek még őket ne számold a családból egyedül húgom nem szereti, az ő gyerekei (2fő) meg párom tesója. Ezen kívül mindenki szereti.🤷
Ezt is add hozzá akkor nyugodtan a szavatokhoz:D sajnos nincs szerintem mindenkinek gyk.fiok de akinek van elküldöm hogy szavazzon 😂 de akkor sem lesz reális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!