Szereted a mazsolát?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 21:28
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
79 szavazat
1/11 anonim válasza:
Brrr. Olyan, mintha egy döglött légyre harapnék. Bocsánat azoktól, akik szeretik..
2/11 anonim válasza:
a jó lédúsat szeretem, a kiszáradtat nem
3/11 anonim válasza:
Igen, szeretem. Főleg süteményekben, magában nem nagyon szoktam fogyasztani.
5/11 anonim válasza:
Az izét szeretem, emiatt enni is szoktam. Viszont az állaga kiakaszt. Olyan borzongató érzés. Néha kipöckölöm a sütiből. De altalaban megeszem.
7/11 anonim válasza:
Igen, én az arany mazsolát nasinak csipegetem.
8/11 anonim válasza:
Magában szeretem (pláne miután rumba áztattam), süteményben rosszul vagyok tőle :D
9/11 anonim válasza:
Sosem rajongtam érte. Az utóbbi években annyira sikerült rászoktatnom magamat, hogy szárazon, például diákcsemegében már meg tudom enni, de süteményekben, rehidratálva még mindig undorítónak találom. Minden más aszalt gyümölcsöt szeretek, de a mazsolával ennél jobban szerintem már nem fogok megbarátkozni.
10/11 anonim válasza:
Sosem értettem azokat, akik utálják. Mármint annyira tényleg nem nagy szám, hogy mindenki oda legyen érte, de semmi durva íze nincs, csak azért, mert puha, meg ráncos, még nem érdemli ki az undorító jelzőt. Nem tudom milyen gyermekkori trauma kell hozzá, hogy az ember konkrétan utálja, vagy undorítónak tartson egy ennyire jellegtelen dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!