Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Menjenek a fenébe a műanyagtör...

Menjenek a fenébe a műanyagtörvényükkel! Nem adnak szívószálat a Mekiben az üdítőhöz!?

Figyelt kérdés
Hát ez már tényleg felháborító! Szívószállal inni az üdítőt hozzá tartozik a Mekis feelinghez. Pohárból itthon is tudok inni 😂🤣

#McDonald's #műanyag #ígymárnemisazigazi
2021. júl. 5. 22:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%
Ne haragudj, téged anyádék nem tanítottak meg pohárból inni?
2021. júl. 6. 06:01
 12/33 anonim ***** válasza:
91%
Neked egy müanyag szivoszál fontos a mekis érzéshez ? Én fagyit szoktam a mekiböl venni és fa kis kanalat adnak hozzá de nem érdekel hogy leváltották a fagyi attól még finom maradt.
2021. júl. 6. 06:39
 13/33 A kérdező kommentje:
De adtak hozzá azt írod...nem az anyaga a lényeg.
2021. júl. 6. 07:46
 14/33 anonim ***** válasza:
43%
A fémet hogy lehet birni??féltem a fogaimat. Üveg...
2021. júl. 6. 11:55
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
#4 te tényleg ilyen buta vagy? A papírt újra lehet hasznosítani, a műanyag meg csak 400 év alat bomlik le, akkor sem teljesen
2021. júl. 6. 14:59
 16/33 anonim ***** válasza:
16%

Őszintén szólva nem hinném hogy a Föld majd ettől a pár műanyag szívószáltól fog kipusztulni, miközben olajvezetékek lángolnak a víz alatt...

Ha életedben egyszer felülsz egy repülőre azzal már többet ártottál a Földnek mintha minden nap iszol egy szívószálas italt

De a sok birkának kell a mese, és most ez egy kiváló alkalom, hogy elfedjék azt amit a multik meg az olajvállalatok csinálnak, és rákenjék a sok birkára..

2021. júl. 6. 15:31
 17/33 anonim ***** válasza:
90%

En ettol fuggetlenul is rosszul vagyok a muanyagtol...

A kos vekony zacskotol foleg, ami tengerben van a piacokon. Es akkor pakolja a no nekem vissza, es beleteszi kulon. uborkat meg egybe, bele a masikba. Ez nekem pazarlas is, nem a beleteves, hanem egyszer hasznalni valamit, meg ennyit feleslegesen.

Az ipari teruletek, epitmenyek szennyezese mas, na az nem kene egyaltalan. De az kell a papirhoz is.

2021. júl. 6. 15:41
 18/33 anonim ***** válasza:
31%

17: csakhogy a műanyag zacskót nem tiltották be

mint ahogy a PET palackot se.

Gondolom Coca-Cola és TESCO lobbi kicsit erősebb volt az EU felső köreiben mintsem hogy ezt meglépjék

Nosza válasszuk ki a világ két legkisebb dolgát a szívószálat meg a fültisztító pálcikát :D Nyilván óriási hatása van mindkettőnek.

Ja és mondjuk a szívószál pont olyan amiből nem jó a papír. 3 korty után szétmálik, ráadásul a gyártása ugyanúgy rengeteg káros anyag kibocsátással jár. Ja és sokkal drágább.. a plusz pénzt valakire tovább kell terhelni, aki így még többet dolgozik, és mivel az összes munka környezetszennyező, ezért többet szennyezi a környezetet...

Ehelyett pl. ha betiltanák a palackos vizet, azzal rengeteg szemetet megspórolnának, ráadásul rengeteg plusz pénz maradna az embereknél, hiszen nem költenék el olyanra ami ingyen is rendelkezésre áll. Ja hogy kéne egy pár ivókút a városba? Hát igen.

2021. júl. 6. 17:48
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem az osszes muanyag zacsko, hanem a nagyon vekonyak. Ami egyszer jó. Vagy annyiszor se..
2021. júl. 6. 18:04
 20/33 anonim ***** válasza:
17%

Láttam fém szívószálat egy boltban. Számomra ez olyan visszataszító. Biztos nem fogok venni. Olyan idegen és elmegy a kedvem a szívószàltól.

Nekem is fura volt, hogy a mekiben nem adtak, de a burger kingben a papír szívószál vállalható.

2021. júl. 6. 20:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!