Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Minimalista kicsi körmökkel...

Minimalista kicsi körmökkel dolgozhatok gyorséttermekben?

Figyelt kérdés
Kicsi körmöm van, géllakra szoktam körmöshöz menni, mivel hormonális problémáim vannak, elég gyengék a körmeim és ezért járok körmöshöz.
tegnap 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

Ugyan ez milyen kérdés már???

Nem is értem!!!

Nem dolgozhatsz,csak 5 centi hosszú mükörmökkel!!!😱

tegnap 12:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Eleve kicsi körmeim vannak, amiken van géllakk, mivel gyengék a körmeim, vékonyak, stb, és simán letörnek, hormonális probléma miatt.
tegnap 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Ezt az adott egység belső szabályzata, ennek hiányában az üzletvezető dönti el. Valószínűleg a betöltött pozíciótól függően.

"milyen kérdés már?"

Ez egy normális, jogosan felmerülő kérdés.

tegnap 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Értem!Senki nem fog vele foglalkozni.A lényeg, hogy mentálisan megfelelj a munkára.Sok sikert.
tegnap 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
29%

#4-es, gondolatolvasó vagy, és tudod, hogy hova megy dolgozni? És tudod, hogy pont ott nincs erre semmiféle korlátozás?

Vagy honnan jön ez a megmagyarázhatatlan magabiztosság?

Ne haragudj a kérdésért, de te amúgy milyen területen dolgozol?

Vagy hány vl. egységbe vagy betekintésed?

Mert én azért fel tudok sorolni jópár olyan helyet, ahol (poszttól függően) egyértelműen tiltott bármilyen "mű" . Legyen az műköröm, lakk, bármi.

Nem értem, hogy van merszed ilyen kategorikusan kijelenteni, bármi ezzel kapcsolatosat.

Egyébként a munkára legutolsósorban kell mentálisan megfelelni.

A sorrend: Fizikailag, szellemileg, pszichésen, végül mentálisan.

tegnap 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!