Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért panaszkodnak, hogy a...

Miért panaszkodnak, hogy a Balaton partra nincs szakács?

Figyelt kérdés
Hova kell oda egyáltalán szakács? A még jobb kérdés, hogy ki eszik azokból az irgalmatlanul túlárazott kajákból? Otthon mindig elkészítjük a strandolás előtt a kaját. Még másnapra is marad belőle otthon, ott pedig megesszük. Nem a 2500 Ft-os messziről összedobált hamburgert fogjuk enni. Ez a balatoni kajálás egyébként nem most drágult meg, ez már 3 évvel ezelőtt is brutálisan aránytalanul túl volt árazva.
2021. jún. 23. 10:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%
Amikor bezáratja állambácsi az összes vendéglőt akkor sehol sincs bent vendéég. Az működött végig, és csak az, amelyik kiszállított. A pizzériák amelyek eddig is a kiszállításból éltek, valahogy nem sírtak...
2021. jún. 23. 13:57
 12/32 anonim ***** válasza:
86%
Rokon srác 21 éves, most végzett szakács. Nem kell sehova, mert ugye nem tud felmutatni gyakorlatot. Így elment bolti eladónak:(
2021. jún. 23. 14:01
 13/32 A kérdező kommentje:
#7 : Szalámi? Otthon kell sütni! Az éri meg! Egy hétvégén megsütött nagy adag kaja elég a hét közepéig.
2021. jún. 23. 17:08
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre! Senki nem irigyeli el tőled, hogy ott sütögess.
2021. jún. 23. 17:16
 15/32 anonim ***** válasza:
88%

ma 17:08

Az a fajta család lehettek aki a svédasztalos vacsorán már rég nem éhes de inkább hányásig eszi magát, meg telerakja a zsebét rántott hússal, meg kulacsba kitölti a gyümölcslevet, mert ingyen van.

Nem minősítem, de akkor légyszi te se engem, azért, mert nem szeretném még szerdán is ugyanazt enni amit amúgy szombaton főztem és már vasárnap, hétfő, kedd, négyszer ettem belőle. Ha neked ez így jó, hajrá, de azért nehogy már az legyen a nemnormális aki nyaralás alkalmával elmegy néha étterembe kajálni.

2021. jún. 23. 17:23
 16/32 A kérdező kommentje:
#15 : Válságban étterembe? Azért ez furcsa...
2021. jún. 23. 18:04
 17/32 anonim ***** válasza:
92%

"Válságban étterembe? Azért ez furcsa..."

Nem globális éhezés meg hiperinfláció van. Az emberek jó része megteheti hogy néhanapján étteremben egyen. Mi ebben a furcsa?

2021. jún. 23. 18:08
 18/32 A kérdező kommentje:
#17 : Szerintem az étteremben a menüre várva egy történelem könyvet kellene lapozgatni, ugyanis a globális éhezés egy sarkos példa. Talán a világháborúk idején fordult elő...
2021. jún. 23. 18:14
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem az étteremben a menüre várva egy történelem könyvet kellene lapozgatni, ugyanis a globális éhezés egy sarkos példa"

Na vajon miért? Mert a te 16. kommentben írt kisarkított ostobaságodra reagáltam vele.

2021. jún. 23. 18:19
 20/32 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, az én gyerekem már egyetemre jár, úgyhogy nem értem, miért sírnak egyesek, hogy nincs elég ugrálóvár a Balatonon. Elvégre nekünk már nem kell....
2021. jún. 23. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!