Miért panaszkodnak, hogy a Balaton partra nincs szakács?
ma 17:08
Az a fajta család lehettek aki a svédasztalos vacsorán már rég nem éhes de inkább hányásig eszi magát, meg telerakja a zsebét rántott hússal, meg kulacsba kitölti a gyümölcslevet, mert ingyen van.
Nem minősítem, de akkor légyszi te se engem, azért, mert nem szeretném még szerdán is ugyanazt enni amit amúgy szombaton főztem és már vasárnap, hétfő, kedd, négyszer ettem belőle. Ha neked ez így jó, hajrá, de azért nehogy már az legyen a nemnormális aki nyaralás alkalmával elmegy néha étterembe kajálni.
"Válságban étterembe? Azért ez furcsa..."
Nem globális éhezés meg hiperinfláció van. Az emberek jó része megteheti hogy néhanapján étteremben egyen. Mi ebben a furcsa?
"Szerintem az étteremben a menüre várva egy történelem könyvet kellene lapozgatni, ugyanis a globális éhezés egy sarkos példa"
Na vajon miért? Mert a te 16. kommentben írt kisarkított ostobaságodra reagáltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!