Késeket, konyhai felszereléseket lehet repülőn szállítani?
Szakács vagyok munka miatt utaznék külföldre, a repülő lenne az egyetlen opció.
Viszont fontos lenne, hogy magammal tudjam vinni a késtáskámat ami tartalmaz több kést, ollót, csipeszeket egyéb fém kiegészítőket.
Az nyilvánvaló, hogy a kézipoggyászban nem vihető fel, de a feladott poggyászban van rá valami szabály vagy ott magammal vihetem?
Feladott poggyászban viheted rendesen becsomagolva, a késtáska szerintem megfelelő. Ryanair-nél pl. ennyi:
"8.10.3 A feladott poggyászban található bármilyen éles tárgyat úgy kell gondosan becsomagolni, hogy az azt átvizsgáló, illetve a földi kiszolgáló személyzetben sérülést ne okozhasson."
Köszönöm a válaszokat! Akkor megmerem venni a repjegyeket bár előtte átfutom az adott légitársaság oldalát, ha ilyen egyéni szabályzás van.Elég értékes, nem örülnék ha nem utazhatnék de a reptéren biztos nem hagyom.
#3 Köszönöm a kedves tanácsot...De én is tudom, hogy nem a legkeresettebb szakma most és, hogy bajban van az iparág ugyanis benne vagyok de azért nem lehetetlen...Komoly helyre komoly ember csak a saját eszközeit viszi szerintem. Nyilván van ami céges. De nem dolgoznék olyan helyen, ahol nem használhatom a saját késeimet.
Ha nagyon érdekel Svédországba megyek munkaszerződéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!