Szivesen dolgoznék jövő nyáron végig a Balatonon. Valaki tud ebben segíteni?
Amiben van tapasztalatom, ismeretem: fodrászat, pultos, csapos, szakács, bolti eladó, pincér, kürtöskalácskészítés és takarítást vállalok, szállással. Hogy tudnék erről érdkelődni? Diákszövetkezeten keresztül nem sikerült..
19 éves lány. (még tanulok)
Kapcsolatok nélkül sehogy, vagy ismered a büfést vagy nem fogsz ott dolgozni. Diákszövetkezetek ritkán hirdetnek meg ilyen állást, és az is azonnal betelik.
#2 mondja jól, vízimentészet, én is így jutok le. A tanfolyam kemény, a fizu napi 3600 nettó (+ ingyen szállás, valamelyik egész jó), de könnyen kapsz munkát, és mégiscsak lent vagy.
Ezt a lelkiismeretes dolgot nem értem.
Máshogy sajnos nem nagyon lehet, max kapcsolatokkal.
"Máshogy sajnos nem nagyon lehet, max kapcsolatokkal."
Jaj dehogynem. Azért Balatoni büfében robotolás nem egy álom meló ahova csak kapcsolatokkal tudsz bekerülni. :-D
Napi 10-14 órát dolgozol jó meleg konyhában pörögve, szabad nap meg gyakorlatilag nincs egész nyáron, hiszen akkor ki lenne helyetted addig?
Szóval környék újságjaiban szoktak hirdetni, hogy keresnek embert, illetve személyesen se árt érdeklődni.
Aki azt mondja, hogy nem lehet az meg se próbálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!