Miért van az, hogy hidegen hozzák ki az ételeket?
Figyelt kérdés
Itt lakom két utcára az étteremtől, ahonnan rendelni szoktam. Ennek ellenére mindig hidegen kapom meg a futártól a kajámat, több mint egy óra várakozás után. A futár szerint nem az ő hibás, mert így kapja az étteremtől. De én ezt nem értem. Az éttermekben szokott lenni melegen tartó, miért nem használják a rendelt kaják esetén? Meg eleve miért nem akkor adják át az ételt, amikor elkészül, miért kell még egy órát várni rá, hogy átadják a futárnak?2021. máj. 25. 19:51
31/44 anonim válasza:
A másik meg, azt hiszed, hogy ha te rendelsz kaját, akkor az miután elkészül, odaadják a futárnak, és csak azt az egy adagot kiszállítja neked azonnal? Több lenne a fuvarköltség, mint az egész kaja. Tömbösítenek, fuvart szerveznek, hogy minél jobban megérje a kiszállítás.
32/44 anonim válasza:
Rendelsz, elsétálsz az étteremig, s melegen átveszed.
33/44 anonim válasza:
minálunk a futár bejön és megmikrózza ha nem forrón ér ide
csak rá kell kérdezni
34/44 anonim válasza:
nem szoktam oltogatni arc nélkül az embereket,de komolyan ilyen életképtelen fickót még életemben nem láttam!/bocs,nem akarok diszkriminatív lenni,de mi csajok sokkal jobban feltaláljuk magunkat,pláne egy ilyen egyszerű élethelyzetben!/Feltalálták már a mikrót,2perc alatt megmelegíted a kaját!Én se tudok főzni,viszont imádok enni-és nem vagyok kövér disznó:)/,és én is minden napra kaját rendelek.Addig van a hűtőben,amíg nem eszem meg.Imádom,h mindennap mást ehetek,és én is mikróban melegítem meg,mert még a kavargatáshoz sincs türelmem.Vegyél mikrót,már10ezerért is lehet kapni,olyan mindennapos használati cikk.
35/44 anonim válasza:
Én azt hittem egy szőke nő adott életképeket magáról.
36/44 anonim válasza:
Ne degradáld le a szőke nőket, azok okosabbak, kérlek ;)
39/44 A kérdező kommentje:
Az újramelegített ételnek más íze van, csak ennyi a probléma. Én örülök, hogy itt sokan szeretik a mikrózott kaját is, de nálunk nem ez a helyzet.
2021. máj. 26. 20:57
40/44 anonim válasza:
Akkor ne rendeld, hanem vegyél zacskós levest és öntsd bele forró vízbe. Vársz 10 percet és voilá, megtörtént a csoda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!