Egyesek miként képesek hidegen fogyasztani zsíros ételeket?
Gondolva itt a pörköltfélékre, töltött káposztára és hasonló ételekre.
Engem ennek a gondolatától is a rosszullét kerülget...
Hát, én is sokáig rosszul voltam tőlük hidegen.
Aztán most vagy sétálok oda-vissza 10 percet az egyetemen a mikróig, vagy megeszem hidegen a kaját. Na, így már egyből jó melegítés nélkül is.
"Engem ennek a gondolatától is a rosszullét kerülget..."
Én sem szeretem, mert hidegen nekem nem jönnek ki annyira az ízek, de a férjem kifejezetten hidegen szereti a töltelékeket a káposztából.
Bajod nem lesz tőle, mert a szalonnát, vagy a zsíros kenyeret sem melegítve eszed.
A szájukon át.
A többivel neked nem kell foglalkoznod.
Miért kellene melegen enni?
A zsíroskenyeret is hidegen eszed, pedig azon ugyanolyan zsír, mint a pörkölt vagy hasonlók.
Veled az a baj, hogy teljesen begyepesedett a gondolkodásod, és minden csak úgy jó szerinted, ahogy 100 éve is megszokott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!