1112 kérdése:
Hogyan kell fogyasztani a nyalókát?
Figyelt kérdés
Jó ha csak simán szopogatom, mintha sima cukor lenne?
De közben nyilván kilóg a rúd a számból
Vag yki -be kell tologatni?
Vagy kifejezetten tényleg nyalogatni kell a nyelvemmel?
Előre is köszönöm.
2019. szept. 20. 20:39
1/9 anonim válasza:
Hogy te milyen aranyos vagy :)
Úgy kell nyalni, ahogy jól esik. Én szopogatni szoktam :P
3/9 anonim válasza:
*viszont a hatalmas órási lollipop nyalókat (vagy nem tudom, hogy mi a franc a pontos neve) csak nyalogatni lehet, szóval lehet ez segített :)
4/9 anonim válasza:
A rúd mindenképpen ki fog lógni a szádból, mert ha túl mélyen veszed be, akkor öklendezni fogsz. Ezeket szem előtt tartva úgy szopod ahogy jól esik. Fogaidra vigyázz, de a nyalóka úgyis szólni fog.:)
5/9 A kérdező kommentje:
Hát, én picit elkezdtem rágcsálni, melynek eredményeképpen lejött a rúdról, és beleragadt a fogamba, de rövid időn belül leolvadt:) Már az első komment megérkezése előtt végeztem vele. :) köszönöm a kommenteket! :)
2019. szept. 20. 21:27
7/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen nyalóka,de általában "kéz nélkül" szopogatva szokták fogyasztani. Én volt, hogy letörtem a pálcát, elhajítottam, és mint a cukrot, úgy :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
:) :)
2019. szept. 20. 21:39
9/9 anonim válasza:
Dugd fel az ánuszodba forgasd meg és utána nyalogasd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!