Miért van az, hogy hidegen hozzák ki az ételeket?
Figyelt kérdés
Itt lakom két utcára az étteremtől, ahonnan rendelni szoktam. Ennek ellenére mindig hidegen kapom meg a futártól a kajámat, több mint egy óra várakozás után. A futár szerint nem az ő hibás, mert így kapja az étteremtől. De én ezt nem értem. Az éttermekben szokott lenni melegen tartó, miért nem használják a rendelt kaják esetén? Meg eleve miért nem akkor adják át az ételt, amikor elkészül, miért kell még egy órát várni rá, hogy átadják a futárnak?2021. máj. 25. 19:51
1/44 anonim válasza:
Erre csak úgy fog fény derülni, ha egyszer te magad mész el az elkészült ételért.
2/44 A kérdező kommentje:
Szoktam ott ebédelni, forrón adják.
2021. máj. 25. 20:01
3/44 anonim válasza:
Futar felvesz tobb cimet es ugy szorja ki, hogy az neki a legkezenfekvobb legyen. Lehet meg forron kapta meg a kajat, de te vagy mondjuk a 3.cim ahova az a kor alatt eljut, akkor kihul a kaja. Ez a hazhozszallitas 'varazsa' ... melegits ra otthon. Azert aki megelegszik a hazhozrendeles korulmenyeivel, az ne a melegsegen akadjon ki :)
4/44 anonim válasza:
Az adott étteremben reklamálj, a futár nem tehet semmiröl!
5/44 A kérdező kommentje:
Az összes helyről hidegen hozzák ki, nem akarok mindenkivel összetűzésbe kerülni. Csak eddig azt hittem, hogy távol van a hely, ezért hozzák ki hidegen, de most egy 2 utcányira lévő helyről is így kaptam meg. Nevetséges az egész.
2021. máj. 25. 20:19
6/44 anonim válasza:
Hát én biztos nem rendelnék onnan ahonnan többször is hidegen hozzák ki a kajámat. Nehezen hiszem hogy körülötted az összes étterem ilyen színvonalon működik.
7/44 anonim válasza:
Fegyvert fognak a fejedhez, hogy rendeltesd a kajádat? nem tetszik főzz magadnak.
8/44 anonim válasza:
2 utca miatt kidobsz pénzt rendelésre és utána nem az étterembe mész reklamálni? Hová lett a világ???
10/44 A kérdező kommentje:
#8 Az megvan, hogy terasznyitásig csak rendelni lehetett? De amúgy sincs közöd hozzá és a kérdés sem erről szólt. Ugyanezt tudom mondani a #7-esnek is.
2021. máj. 25. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!