Aki volt most étteremben mit tapasztalt kedvesek a pincérek vagy még mindig a vendég nekik a legnagyobb ellenség?
Fura, de az en tapasztalatom szerint aki kulturlenykent viselkedik az etteremben (is), azzal a pincerek sem bunkoznak.
Eleg egy 'legyen szives', egy 'koszonom', vagy egy 'kernek szepen egy sort meg egy hamburgert' a 'helo, lesz egy sor meg egy szendo, uborkat ne rakjatok bele bazzeg' helyett...
#11 A "kérnék szépen" számomra erősen pökhendinek tűnik. Jobb lenne a "könyörgök".
#12 A "lesz egy" valóban bunkóság.
#8 Egy multi egyik értékesítési vezetője vagyok, egyetemi diplomával, 3 nyelvvizsgával. Inkább arról van szó, hogy sok helyet agyon dicsérnek. Az is csalódás, ha a szint nem 100 %, csak 95%, akkor is, ha az átlag csak 80%.
#9 Voltam olyan helyen vacsorázni a "gyarmatosítókkal", tehát NEM lebujban, ahol fél órával zárás előtt az üres asztalokra felfordítva felrakták a székeket. Biztos, hogy én vagyok rigolyás, amiért ez nem tetszett?
#12 Ha én úgy rendelek valamit, hogy: "lesz egy..." akkor bunkó vagyok. Ezért nem rendelek így.
Ha fizetek, és a pincér közli, hogy X Ft. lesz, az természetes. Csak én érzem ezt ellentmondásnak? Vagy "amit szabad Jupiternek, nem szabad az ökörnek"?
#16 Szívesen eszel úgy, hogy a szomszédos asztalokra már felrakták a székeket?
A végzettség arra irányult, hogy 1) nem járok lebujba, 2) nem vagyok igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!