Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ételfutárok, tegnap óta...

Molnarmarcell21 kérdése:

Ételfutárok, tegnap óta érezhetően visszaesett a forgalom?

Figyelt kérdés
Most már ugye gyakorlatilag majdnem újra a régi minden. Kevesebb a házhozszállítás az éttermek megnyitásával?

2021. máj. 2. 16:22
A kérdező szavazást indított:
igen, már most érezhető a visszaesés
még nem érezhető a visszaesés
nincs visszesés, sőt..!
13 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nincs visszaeses forgalom teren abban a pizzazoban ahol dolgozom, illetve a hazhozrendelesek szama se csokkent semmit tegnap vagy 1 het vagy 1 honap ota
2021. máj. 2. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
A beoltottak nagy része nem járt idáig sem étterembe. Az a korosztály, amelyik járna, még nagyon el van maradva az oltással.
2021. máj. 2. 16:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok ételfutár, bár tudom, a kérdés nekik szólt.Megítélésem szerint ez a dolog nem úgy fog megindulni, hogy ma senki nem megy étterembe, holnap meg 100%-on megy minden, még ha csökkentett asztalszámmal is.

Nyilván bár az étteremtulajok (és persze a borravaló miatt a pincérek) érdeke is az, hogy a majd egyéves szünet után minden egycsapásra felpörögjön a maximumra, azért azt gondolom, hogy 1. az első védőoltás megkapását/felvételét/beszúrását - ahogy azt mondani szokták az értelmesebb orvosszakértők - úgy kellene tekinteni, mintha valaki nem is kapott volna semmit 2. Azt gondolom, hogy aki a járványt megelőzően pincér volt, az jobban tette, ha beáll ételkihordónak.

Kap pénzt,plusz ha szerencséje van, a hordásért némi jattot...

2021. máj. 2. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a rendelések nagyobb része hétköznapra esik, plusz tegnap ünnep volt, sok hely zárva. Úgyhogy ebből a két napból semmiféle következtetést nem kellene levonni.
2021. máj. 2. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Azert szoktam rendelni kajat, mert nincs idom fozni, ergo nincs idom etterembe se jarni. Covid elott is max havi 3x mentunk etterembe/kocsmaba.

Ha abbol indulok ki, hogy vannak meg igy nehanyan, akkor ertelemszeruen nem csokken a rendelesek szama szamottevoen.

Az meg a masik, hogy rengetegen nincsenek beoltva, koztuk en se, igy max a kiules opcio, de rossz ido eseten megoldhatatlan.

Nem mondanam azt, hogy minden a regi.

2021. máj. 2. 16:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meg inkább étterembe szeretek járni mint rendelgetni, ami elég esetleges, pár hely van csak nálunk. Ja és beoltott vagyok.
2021. máj. 2. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Be vagyok oltva, de nem mentem étterembe, ahogy rendelni sem szoktam minden héten. Moziba is talán csak jövő hétvégén megyek, ha lesz jó film
2021. máj. 2. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem esett vissza.. sot. Az emberek ellustultak minden szrt hazhoz rendelnek nem csak kajat.. meg a papirzsepit meg a karton vizet meg mindent napi tobb ezer csomag csak nalunk. Aki meg azert rendel mert nem er ra az mikor menne etterembe? Most atszoktak az emberek erre. Ense megyek vissza a vendeglatasba
2021. máj. 9. 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
8-as, az miert baj, hogyha valaki hazhoz rendeli a vizet meg a tobbit? :D Ha mar egyszer rendelek valamelyik aruhaztol, akkor en is szoktam ilyeneket, foleg, hogy nincs kocsim, tehat egyszerre tul sok dolgot nem tudok hazacipelni. Ez mar covid elott is igy volt.
2021. máj. 9. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Emlékszem hó elején végre nyugi lesz a kifőzdébe, estére már úszik a konyha.Ma is csak 4en voltunk futárok 6 helyett, megszokták fél éve hogy rendelgetnek sok a melónk.
2021. máj. 16. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!