Ételfutárok, tegnap óta érezhetően visszaesett a forgalom?
Nem vagyok ételfutár, bár tudom, a kérdés nekik szólt.Megítélésem szerint ez a dolog nem úgy fog megindulni, hogy ma senki nem megy étterembe, holnap meg 100%-on megy minden, még ha csökkentett asztalszámmal is.
Nyilván bár az étteremtulajok (és persze a borravaló miatt a pincérek) érdeke is az, hogy a majd egyéves szünet után minden egycsapásra felpörögjön a maximumra, azért azt gondolom, hogy 1. az első védőoltás megkapását/felvételét/beszúrását - ahogy azt mondani szokták az értelmesebb orvosszakértők - úgy kellene tekinteni, mintha valaki nem is kapott volna semmit 2. Azt gondolom, hogy aki a járványt megelőzően pincér volt, az jobban tette, ha beáll ételkihordónak.
Kap pénzt,plusz ha szerencséje van, a hordásért némi jattot...
Azert szoktam rendelni kajat, mert nincs idom fozni, ergo nincs idom etterembe se jarni. Covid elott is max havi 3x mentunk etterembe/kocsmaba.
Ha abbol indulok ki, hogy vannak meg igy nehanyan, akkor ertelemszeruen nem csokken a rendelesek szama szamottevoen.
Az meg a masik, hogy rengetegen nincsenek beoltva, koztuk en se, igy max a kiules opcio, de rossz ido eseten megoldhatatlan.
Nem mondanam azt, hogy minden a regi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!