Brokenbone kérdése:
Kereskedelmi forgalomban vannak komlómentes sörök?
Figyelt kérdés
Olyan elérhető árú komlómentes sört keresek, ami Budapesten elérhető üzletekben.2020. nov. 28. 12:29
1/5 anonim válasza:
Ott a Heineken.Abban nincs komló csak komlókivonat.
2/5 anonim válasza:
Amiben nincs, az nem igazi sör! KomlóKIVONAT = utánzat
Víz, árpamaláta, komló - ez a 3 összetevője egy igazi sörnek, az esetleges többi összetevő, ami sörökben előfordulhat (komlókivonat, kukoricadara, karamellmaláta, glükózszirup, rizs) mind csak hozzáadott plusz! Tehát pluszban lehet hozzá (ízlés dolga), de nem helyettesítheti az igazi összetevőt, különben csak SÖRNEK NEVEZETT valamilyen ital!
3/5 A kérdező kommentje:
Jó, én komlóérzékeny vagyok, ez van nemtudok mit csinálni. Szeretem a sört, azért érdekelne, hogy mik a lehetőségek. Akkor keresek sörutánzatot amitől ugyanúgy be lehet rúgni, ha ez így jobb megfogalmazás. :)
2020. dec. 7. 17:31
4/5 anonim válasza:
Ja, értem! :) Akkor bizony Heineken, más nekem se jut most eszembe!
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!