Miért nem változott semmi a vendéglátásban?
Figyelt kérdés
Ahhoz képest, hogy fél évig zárva volt minden és még támogatást kérni is volt arca néhányaknak a színvonal a megszokott magyar nullad rendű. Könnyebb volt otthon a kanapén ülni bértámogatással, mint dolgozni? A gazdaságot pörgetni kell, bajban a haza! Ezért az ócska vacakért, amit kiszolgálásnak neveznek pedig nem fogunk fizetni.2021. máj. 2. 09:48
51/57 anonim válasza:
Győr és környékén szerintem jó a Nádor, Szalai, Komédiás. Dombi és Fiai, Szél Fiai, Sarokház, Fehér akác.
52/57 A kérdező kommentje:
#51 : Szuper! Nem, nem voltunk még mindenhol. Persze pótolni fogjuk előbb-utóbb. Azonban arra ügyelni fogok, hogy a véleményt ne ide írjam le...
2021. máj. 6. 16:13
53/57 anonim válasza:
#52 Ne is, mert itt csak dicsérni szabad a vendéglátósokat.
54/57 A kérdező kommentje:
Ezt észrevettem, a kritikának még itt sincsen értelme.
2021. máj. 6. 19:45
55/57 anonim válasza:
53!
Úgy látszik vagy nekem, vagy neked rossz a szövegértésed, megtennéd, hogy másolod hol írta itt bárki is, hogy ne szidjuk a vendéglátósokat, hogyha jogosan sérelem érte a vendéget? :)
56/57 anonim válasza:
#55 Expressis verbis természetesen senki. Ha valaki a legkisebb kritikát megfogalmazza, rengetegen nekitámadnak.
Valaki írta, hogy háromszor kérdezett valamit a pincértől, és mivel nem kapott választ elment. Kioktatták, hogy ő volt bunkó.
Ebben a posztban is a paneprolizás volt az első válasz.
Ebben a posztban is szóvá tették, hogy ki nem vitt ételt is leszámlázott a pincér. Ezért sem a pincér volt a hibás.
Még nem olvastam olyan posztot, ahol elismerték volna, hogy a vendéglátós is lehet hibás.
57/57 anonim válasza:
Amiket leírtál ott mind a vendéglátós a hibás, és nem a vendég, ez egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!