Miért nem változott semmi a vendéglátásban?
30!
Olyan véletlenül sem lehet, hogy tévedtek, hibáztak, ugye? Át kell nézni a számlát, jelezni ha valami gond van és kész.
31!
Akkor meg ha kevesen fogyasztanak előbb utóbb úgyis csődbe mennek.
Lehet szidni egy szolgáltatást, egy helyet, de ameddig fenn tud maradni, az azt jelenti hogy van rá kereslet.
#34 Természetesen csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Ezt él NÉLKÜL írom. De a javamra még soha nem tévedtek.
Egyébként #33-hoz hasonlóan én sem értem, miért nem szabad megírni azt, ami rossz. Miért az a hibás, aki szóvá teszi a hibát, miért nem az, aki elköveti?
A felnőtt vendégek tegezése akkor is bunkóság, ha a pincér felsőbbrendű ember (lenne). Rossz hírem van: nem az.
36!
Meg szabad írni ami rossz, ez természetes.
Itt azzal van a baj, hogy a kérdező gusztustalan módon általánosít, mindenkit egy kalap alá vesz, holott mindannyian tudjuk, hogy vannak remek éttermek is kis hazánkban.
Egyértelmű, hogy csak provokál.
#37 A fel nem szolgált tételt is felszámolták az egyik válaszoló szerint. Ennek a szóvá tétele is provokáció? A túlszámlázásokról elég sokat lehet olvasni a neten. Az is provokáció?
Fogadjuk végre el, csak néha, hogy a vendégnek is lehet igaza!
38!
Kérlek, értelmezd már amit írtam!
Meg lehet írni ami rossz, amikor rosszul számláztak, ehetetlen volt az étel, bunkók voltak stb.
A probléma a kérdező stílusával és általánosításával van. Mindenhol rosszul számláznak? Mindenhol bunkók? Nem hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!