Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért nem változott semmi a...

Miért nem változott semmi a vendéglátásban?

Figyelt kérdés
Ahhoz képest, hogy fél évig zárva volt minden és még támogatást kérni is volt arca néhányaknak a színvonal a megszokott magyar nullad rendű. Könnyebb volt otthon a kanapén ülni bértámogatással, mint dolgozni? A gazdaságot pörgetni kell, bajban a haza! Ezért az ócska vacakért, amit kiszolgálásnak neveznek pedig nem fogunk fizetni.
2021. máj. 2. 09:48
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
#27 : A keresletet azért megkérdőjelezem, mert az, hogy a személyzet totyorog körbe-körbe, de közben az asztalok fele üres, az nem a nagy kereslet miatt van. :) Itt nem arról van szó, hogy nekem személy szerint mi tetszik, mert ugye érdemes megnézni a neten elérhető értékeléseket... Ott jön elő a kendőzetlen valóság...
2021. máj. 3. 09:34
 32/57 A kérdező kommentje:
#30 : Sajnos a vendég javára nem fognak tévedni, tekintve, hogy azt a fejlesztést, ami az Ő érdekük már mindenhol megcsinálták és elektronikusan tartják nyilván amit rendelünk...
2021. máj. 3. 09:38
 33/57 anonim ***** válasza:
47%
#1 Biztos, hogy aki a legenyhébb kritikát is meg meri fogalmazni, az panelproli? Nem lehet, hogy pont ő igényes? Biztos, hogy a pincéreket csak hódolat illeti, nem bírálat? Nem ülnek a vendéglátósok, vagy legalább egy részük fordítva a lovon? Miért az igénytelenséget kell ösztönözni?
2021. máj. 3. 09:42
 34/57 anonim ***** válasza:
53%

30!

Olyan véletlenül sem lehet, hogy tévedtek, hibáztak, ugye? Át kell nézni a számlát, jelezni ha valami gond van és kész.

2021. máj. 3. 09:57
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

31!

Akkor meg ha kevesen fogyasztanak előbb utóbb úgyis csődbe mennek.

Lehet szidni egy szolgáltatást, egy helyet, de ameddig fenn tud maradni, az azt jelenti hogy van rá kereslet.

2021. máj. 3. 10:09
 36/57 anonim ***** válasza:
100%

#34 Természetesen csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Ezt él NÉLKÜL írom. De a javamra még soha nem tévedtek.

Egyébként #33-hoz hasonlóan én sem értem, miért nem szabad megírni azt, ami rossz. Miért az a hibás, aki szóvá teszi a hibát, miért nem az, aki elköveti?

A felnőtt vendégek tegezése akkor is bunkóság, ha a pincér felsőbbrendű ember (lenne). Rossz hírem van: nem az.

2021. máj. 3. 14:14
 37/57 anonim ***** válasza:
47%

36!

Meg szabad írni ami rossz, ez természetes.

Itt azzal van a baj, hogy a kérdező gusztustalan módon általánosít, mindenkit egy kalap alá vesz, holott mindannyian tudjuk, hogy vannak remek éttermek is kis hazánkban.

Egyértelmű, hogy csak provokál.

2021. máj. 3. 14:24
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

#37 A fel nem szolgált tételt is felszámolták az egyik válaszoló szerint. Ennek a szóvá tétele is provokáció? A túlszámlázásokról elég sokat lehet olvasni a neten. Az is provokáció?

Fogadjuk végre el, csak néha, hogy a vendégnek is lehet igaza!

2021. máj. 3. 16:09
 39/57 anonim ***** válasza:
47%

38!

Kérlek, értelmezd már amit írtam!

Meg lehet írni ami rossz, amikor rosszul számláztak, ehetetlen volt az étel, bunkók voltak stb.

A probléma a kérdező stílusával és általánosításával van. Mindenhol rosszul számláznak? Mindenhol bunkók? Nem hinném.

2021. máj. 3. 16:41
 40/57 A kérdező kommentje:
37: Figyelj, kértem, hogy írjatok szerintetek jó éttermeket a korábban említett 2 városból, mert én annak a kettőnek az éttermeiről írok. Hol van a lista? A körülményeskedést kellene már befejezni aztán a lényegre térni.
2021. máj. 4. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!