Eszti133 kérdése:
Ha még nem vagyok oltva, beengednek azért a McDonald’s-ba, hogy elvitelre rendeljek ételt?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, így a házhozszállítás nem játszik. Esetleg a Drive-ba beállva sikerülne a művelet?2021. ápr. 27. 22:46
1/16 anonim válasza:
Oda eddig is lehetett menni. Ott fogyasztani nem lehet, bár kétlem, hogy bárki ellenőrzi ott. Plázákba, boltokba is mehetsz, mert ezek nem veszélyesebbek, mint egy busz. Egy helységben ülni 2 órán át, maszk nélkül, mikozben eszel és csevegsz, az más kategória, oda kell majd oltás.
2/16 anonim válasza:
Eddig is be lehetett menni éttermekbe, ha csak elvitelre kérted.
3/16 anonim válasza:
3 órája voltam Mekiben, a kutya meg nem kérdezte, hogy oltottak-e. Elvitelre eddig is mindenkit kiszolgáltak és most is.
4/16 anonim válasza:
Oda eleve prolik járnak. Ha proli lennék, nekem olyan mindegy lenne, hogy az igénytelen mekiben eszem meg, vagy az ablakon b..asszák be a kocsiba.
5/16 anonim válasza:
Aki nem a NER magángépén hozatja Párizsból naponta a Champs-Élysées-i Hotel Barrière étterméből, a Le Fouquet's-ből az ebédjét, az annyit is ér.
6/16 anonim válasza:
Oltási könyv nélkül nem, majd kapsz csippet. Ne tömd magadba azt a hulladékot!
7/16 anonim válasza:
Nem értem,aki nem lesz beoltva akkor nem is fog enni ?
8/16 anonim válasza:
4.te vagy az aki kb majdnem minden tetkós kérdéshez is ezt a proli dumát tolja? XD öcsém...proli akkor kb mindenki mert olyan sokan járnak oda hogy csak na és kit izgat ez csak téged...
9/16 anonim válasza:
Kaptam oltást, k-rvára nem lesznek ilyen korlátozások. Hát nézzétek már meg mi volt a terasznyitásnál. :D Kb. le sem szarták még a maszkot sem a rendőrök.
"Nem értem,aki nem lesz beoltva akkor nem is fog enni ?" Ne rettegjetek már...
10/16 anonim válasza:
8 semmi bajom a tetkóval. Tudod, nem csak 3-4-en használjuk ezt az oldalt.
“ proli akkor kb mindenki mert olyan sokan járnak oda ”
Stimmel. A társadalom nagyobb része nem a felső rétegből származik na. Ez pont egybevág azzal, hogy sokan mennek bégetni a túlárazott zsömléért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!